2777
2789
عنوان

کتک خوردن ماهاچه وقتی بچه بودیم چه الا

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
لذت میبرم شماهارو میبینم منظورم از برخورد سفت و قاطع همینه یه بار گوششو بپیچونید دیگه تکرار نمیکنه ه ...

ای ول این بهتر از منه😄

من خیلی گذشت کردم اما دیدم نه انگار خیالش راحته کاریش ندارم 

زدم سیم آخر🥲

الان ک شوهر دارم بچه دارم  اون موقع هت 15سالم اینا بود نفرت کینه عصاب خراب  چندین سال ق ...

برای ک کتک میزدت قرص اعصاب میخوردی؟منم مامانم بدجوری میزدمنوبدجووورهاولی دیگه ب قرص اعصاب نرسیدم 

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فکر نکن عزیزدلم خداروشکر که خدا سختیاتو جبران کرده و همسر خوبی نصیبت شده

میدونی الان یک همسایه داریم مدام سربچه ش دادبیدادمکنه هی یاداون وقتامیوفتم

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
برای ک کتک میزدت قرص اعصاب میخوردی؟منم مامانم بدجوری میزدمنوبدجووورهاولی دیگه ب قرص اعصاب نرسیدم&nbs ...

اخه مامانم فوت کرد 15سالگیم

اینم اذیت میکرد میزد 

همش دلشوره استرس یا گیر میداد خلاصه زندگیم بد بود 

الهی و ربی من لی غیرک
اخه مامانم فوت کرد 15سالگیم اینم اذیت میکرد میزد  همش دلشوره استرس یا گیر میداد خلاصه زندگیم ...

خیرنبینه ایشالاخداحق توبگیره ازش

بابام تو بچگیم میخواست کتک بزنه زبرو زرنگ بودم فرار میکردم ولی داداشم تو نوجوونی چند بار کتکم زده هم ...

باباهادلشون میسوزه ولی مامان هابعضی هاشون ول کن نیستن بیشتروحشی ام میشن