2777
2789

نخود و پیاز چرخ کن

نمک و یه دونه تخم مرغ و یه ذره رب و زردچوبه و فلفل بزن

و مثل کوکو سرخ کن

تامام

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخود هارو با پیاز زیاد و یکمی سیر چرخ کن . بعد ادویه های لازم بعلاوه ادویه فلافل + پود خردل به مقدار کم بریز تو موادت ، بعد بکم بزار بخچال خوب مواد به خودش ادویه هارو بگیره ....بعد سرخ کن .نوش جون 

الله❤

با دستور من برو پشیمون نمیشی 

نخودا رو دوبار چرخ کن بعد پیاز رنده شده به مقدار زیاد+ ۴ حبه سیر+ نمک + فلفل قرمز و سیاه + زردچوبه+ تخم گشنیز+ زیره سبز+ یکم جعفری ریز خرد شده+ یه سیب زمینی آبپز و‌پوره شده 

ترکیب کن عالی میشه

نخود و پیاز چرخ کن نمک و یه دونه تخم مرغ و یه ذره رب و زردچوبه و فلفل بزن و مثل کوکو سرخ کن تامام

سیر یادم رفت سیر هم بزن

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

من اینجوری درست میکنم:

یک تا یک و نیم لیوان نخود ۳ بار با چرخ گوشت چرخ میکنم

به سیب زمینی اب پز متوسط رو به کوچک  رنده درشت

یه پیاز و دو حبه سیر هم با نخود ها میریزم چرخ گوشت. چون سیب ابپز داری میزنی نمیخواد اب پیاز

بگیری

نمک فلفل زردچوبه ادویه تخم گشنیز

یه تخم مرغ

قالب بزن سرخ کن

اضافی شم تو یه سینی کوچولو که تو فریزر  جا بشه یه پلاستیک پهن کن قالب بزن بزاد فریزر خودشو گرفت بکن تو پلاستیک هوا نخوره خشک شه

تا یه هفته هر وقت خواستی در بیار یخ زده سرخ کن

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

من نخود و  سیب زمینی خام (زیاد باشه) و پیاز و سیر و ادویه و نمک رو ریختم و تو چرخگوشت سه بار چرخ کرد 

بعد هم آرد سوخاری ریختم 

مثلا برای یه کیلو نخود سه تا سیب زمینی متوسط انداختم 

بعد هم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر هرموقع بخوام در میارم و بیکینگ پودر میزنم و سرخ میکنم 

خیلی پوک و خوشمزه میشه

خواهرم میگه موقع سرخ کردن یه تخم مرغ بزنی هم عالی میشه من تا حالا نزدم

نخود ها رو با پیاز و سیر و یه سیب زمینی کوچیک چرخ یا بِلِند کن اگر جعفری تازه هم داشتی بریز با مواد یکم

نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه ادویه کاری انداز نوک قاشق شنبلیله پودر شده

یکمم کنجد خام به مواد میتونی بزنی 

اصصصصلا تخم مرغ لازم نیست مگه کتلته؟

یکمم آب به مواد بزن یکم حالت شل پیدا کنه اما نه زیاد

توی یک ظرف کوچیک روغن بریز بذار داغ بشه مواد رو با قالب بذار داخل روغن جوری که قرص ها توی روغن غوطه ور باشن

شعله هم زیاد نباشه

فلافل بیرون نخوردید؟

کجاش سیب زمینی داره؟

یا تخم مرغ؟

اگه فلافلی ها میخواستن تخم مرغ بزنن که خیلی گرون تر بود

نخود اصلا وا نمیره

من همیشه نخود خیس کرده رو با پیاز و سیر چرخ میکنم

ادویه ها هم بهش اضافه میکنم که بعضی هاش دلبخواهیه

ادویه ها شامل فلفل، نمک، زردچوبه، دارچین، زیره، تخم گشنیز و ...