2777
2789

چون به پول نیاز دارم تو برنامه دیوار دنبال کار گشتم و یه آگهی کار تو فروشگاه دیدم و پذیرفتم و طرف بهم گفت فردا صبح بیا فروشگاه صحبت کنیم. 

من خیلی خجالتی هستم... 

فردا برم چی بگم؟

همش میترسم سوتی بدم یا بلد نباشم کار کنم همه بهم بخندن چون تو عمرم کار نکردم

اگه شما یه کار پیدا کنید و طرف بگه بیایید صحبت کنیم وقتی وارد اون فروشگاه شدید بعد از سلام کردن به طرف چی میگید؟

تو رو خدا بگید چی بگم که آبروم نره

بگم جهت آگهیتون تو دیوار اومدم؟ یا چی؟!

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

اگه خیلی استرس داری قبل این که بری یکم تمرین کن برا حرف زدن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو سلام وقتتون بخیر  دیروز باهم تلفنی صحبت کردیم گفتین 

امروز بیام رو در رو صحبت کنیم شرایط کاریتون چیه و اینا 

خجالت رو بذار کنار اعتماد بنفس داشته باش 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

چیز حاصی نمیخوات بگی

خودش ازت س میپرسه 

شما بدون هل شدن و شمرده ج بده

یه سرچ کن معمولا چی میپرسند

اسمت چیه 

سابقه کار داری

تاحالا فروشندگی کردی

بلدی کارهای کامپیوتری و بانکی رو

اینجا رو راحت پیدا کردی

حقوق چقدر میخوای 

بگو سلام وقتتون بخیر  دیروز باهم تلفنی صحبت کردیم گفتین  امروز بیام رو در رو صحبت کنیم شر ...

خیلی ممنون ، خیلی بهم کمک کردید 😍 همینو میگم ، مرسی

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
خیلی ممنون ، خیلی بهم کمک کردید 😍 همینو میگم ، مرسی

فقط کافیه اعتماد بنفس داشته باشی عزیزم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!