2777
2789

یک سری تایپ کردم به خدا همش پرید میخوام ببینم تاپیک زده بشه تایپ میکنم مشکلمو راهنمایی بفرمایید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا به شدت پسرا کتک میزنن و خیلی اذیتشون میکنن و دخترا رو خیلی بد رفتار میکنن.من متوجه این جریان شده بودم یک ملیون و نیم وسیله داده بودم مدرسه و نصف شهریه رو پرداخت کرده بودم حتی دختری رو اینقدر ترسونده بود لکنت شدید زبان گرفته بود و من زنگ زدم مدیریت و گفتم من اجازه نمیدم بچه من شکنجه بشه شنیدم پسرا کتک میخورن گفتن به تو ربطی نداره پسرا کتک میخورن دختر تو کتک نخوردا

پسر من غیر انتفاعی درس میخونه در خدمتم عزیزم

ازتون ممنونم خدا خیرت بده دارم مینویسم یکبار کامل تایپ کردم به خدا پرید الان دارم تند تند مینویسم به خدا شرمنده وقتتون میگیرم هرکسی بچه غیر انتفاعی داره تک کنه باردارم دچار مشکل حاد شدم از بس اذیتم میکنن به خدا قسم ثواب داره

بگو عزیزم

ازتون ممنونم خدا خیرت بده دارم مینویسم یکبار کامل تایپ کردم به خدا پرید الان دارم تند تند مینویسم به خدا شرمنده وقتتون میگیرم هرکسی بچه غیر انتفاعی داره تک کنه باردارم دچار مشکل حاد شدم از بس اذیتم میکنن به خدا قسم ثواب داره

بگو عزیزم

ببخشید به خدا با تمام توان تایپ میکنم توروخدا نرید من همش پلاسم تو اموزش پرورش قرار داد باهام نبستن اینقدر اذیت کردن من باردار الان کمر درد و ترشحات شدید دارم دو شبه نخوابیدم ولله از ناراحتی دو روزه جز مکمل هیچی نخوردم