2777
2789

اگه دوتا کتابخون باشن میتونن دیگه شکلات و خرس بدن 😎❤️

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقت تلخیه تو ایران سرانه کتاب خوانی خیلی پایینه درصورتی که همین کتاب کلی روی طرز بیان و و شیوایی سخن ادم تاثیر میزاه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

اینقدر ازین جمله ها بدم میاد، اخه چرا رابطه دوستی رو ختم ب ازدواج میدونین ک بهم کتاب هدیه بدن؟؟؟؟ ازدواج هزارتا دلیل داره مثل خونواده طرفیت، مثل اقتصاد، چیزایی بجز فهم و شعور خودتون دو تا

بعد هم طلاق بگیرن هم دلیلی برای بیشعوری و بی شخصیتی و نا فهم بودن او دو تا نیست، اتفاقا با شعور بودن ک جدا شدن چون دیدن تفاهم ندارن، چون نخواستن سوهان روح همدیگه باشن جدا میشن تا ارامش داشته باشن، تا بچه هاشون با اسیب بزرگ نشن

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
اینقدر ازین جمله ها بدم میاد، اخه چرا رابطه دوستی رو ختم ب ازدواج میدونین ک بهم کتاب هدیه بدن؟؟؟؟ از ...

عزیزم اکثر طلاق های نی نی سایت سر خیانت ایا این ب تفاهم ربطی داره؟ 

وزن اولیه۸۶وزن فعلی 74وزن هدف 65 🦋💪🏻🌱
عزیزم اکثر طلاق های نی نی سایت سر خیانت ایا این ب تفاهم ربطی داره؟ 

چون شعورشون بالا بود جدا شدن، مگرنه ادم بیشعور میمونه و زنشو طلاق نمیده و اسایش بچه ها ک نتیجه ازدواجشون بوده هم میگیره، ب خیاناش هم ادامه میده

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
چون شعورشون بالا بود جدا شدن، مگرنه ادم بیشعور میمونه و زنشو طلاق نمیده و اسایش بچه ها ک نتیجه ازدوا ...

عزیز جان وقتی خیانتش و ببینی اون مجبوره طلاق بده چ بخواد چ نخواد اگ شعور حالیش بود و میفهمید ک خیانت نمیکرد

عزیز جان وقتی خیانتش و ببینی اون مجبوره طلاق بده چ بخواد چ نخواد اگ شعور حالیش بود و میفهمید ک خیانت ...

شعور ربطی ب خیانت نداره، خیانت هزارتا دلیل دیگه داره، هرچیزی تاریخ انقضا داره، ازدواج هم تاریخ انقضا داره، هر ۵ سال نیاز ب ترمیم داره ک خواستن باشن و نخواستن جدا شن

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
شعور ربطی ب خیانت نداره، خیانت هزارتا دلیل دیگه داره، هرچیزی تاریخ انقضا داره، ازدواج هم تاریخ انقضا ...

خیلی مزخرف حرف میزنید با عرض پوزش خیانت هیچ دلیلی نمیتونه داشته باشه جز بد ذات بودن و کثافت بودن و نجس بودن