2777
2789
عنوان

چطور میشه از تهران رفت قم با قطار

2417 بازدید | 16 پست

اینکه کرایش چنده 

چقد راهه 

ایستگاه نزدیک حرم یا مسجد داره

مسجد یا حرم جا خواب دارن یا ن 

کسی اگ می دونه ممنونم ک جواب بده

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرایه اش هفت تومن بود الان نمیدونم. زیر ۱۲ سال هم پنجاه درصد کمتره

بزن سایت علی بابا بلیط رو بخر. معمولا اخر هفته ها بلیط نیست چون استقبال زیاده ازش

اگر حرم میخوای بری بلیط  ایستگاه سعیدی بگیر. هتل هم قطعا هست‌اون اطراف. ایستگاه سعیدی تا حرم با ماشبن پنج دقبقه اس. پیاده یه ربع شاید باشه

اگر جمکران مبخوای بری اون یکی ایستگاه ک نمیدونم اسمش چی هست بگیر

کرایه اش هفت تومن بود الان نمیدونم. زیر ۱۲ سال هم پنجاه درصد کمتره بزن سایت علی بابا بلیط رو بخر ...

ممنون ازت

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
تا فم که راهی نیست با قطار نمیسرفه

مث مترو هس همه با قطار میرن

من با هواپیما رفتم قطارو اطلاع ندارم😊

الان هوا بده همه لغو ان