2777
2789
عنوان

کسی بوده باردار بشه بچشو نخواد

277 بازدید | 18 پست

من یه پسر ۲سالو نیمه دارم.الان موقع پریودیمه ولی هنوز نشدم.حتی میترسم بیبی چک بزنم

من نمیخوام.فکرشم وحشت زدم میکنه

چه کنم.من نمیخوام. چه جور اگه خدانکرده باردار بودم سقط کنم

به همسرم گفتم اگه باردار باشم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم نمیخوامش

جلوگیریم سفتو سخته .خودم خیلی مواظبم. همسرمم میگه خیلی مواظب بوده

ولی اگه خدانکرده باردار باشم من نمیخوامش.من جسمی اصلا کشش ندارم. پسرم خیلی شیطونه کلا دیگه بچه نمیخوام

خب اگه مطمئنی نیستی 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من هم پسرم ۲سالشه واصلا بچه نمیخواستم ولی شوهرم همیشه میگفت دوتا میخوام منم میگفتم خودتو بکشیم نمیارم ولی الان دوهفته هست متوجه شدم باردارم واز طرفیم دیگه دلم نمیاد سقط کنم چون خواست خدا بوده با وجود اینکه من قرص اورژانسی هم خوردم بازم باردار شدم الانم میگم حکمت خدا بوده دیگه کهریش نمیشه کرد

دقیقا من هم پسرم ۲سالشه واصلا بچه نمیخواستم ولی شوهرم همیشه میگفت دوتا میخوام منم میگفتم خودتو بکشیم ...

من اصلا نمیخوام.حاضرم بمیرم ولی باردار نشم

خیلی سخته.پسرمم بچه بدقلقلی بود بیچارم کرد

آخه چرا پریود نمیشم.همیشه سرموعد میشدم

منم یبار اینجوری شدم دیگه زنا هزار و یک سِر دارن 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
من اصلا نمیخوام.حاضرم بمیرم ولی باردار نشم خیلی سخته.پسرمم بچه بدقلقلی بود بیچارم کرد

دقیقا پسر من شیطون هست وقتی هم به دنیا اومد رفلاکسی کلی هم زجر کشیدم به اینا که فکر میکنم دیوونه میشم بعدش میگم فاصلشون خوبه باهم هم بازی میشن اینجوری خودمو اروم میکنم

دعا کن باردار نباشم.خیلی نگرانم 

سخت نگیر بابا . منم دخترم ۲ سالشه بعضی شبا از بس بد قلقه تا صب بیدارم ولی بازم خودم خواستم و باردار شدم 

دقیقا پسر من شیطون هست وقتی هم به دنیا اومد رفلاکسی کلی هم زجر کشیدم به اینا که فکر میکنم دیوونه میش ...

پسر منم همین جور بود.روانی شدم از دستش.تازه یکم بهتر شده.داره از آبو گل درمیاد

سخت نگیر بابا . منم دخترم ۲ سالشه بعضی شبا از بس بد قلقه تا صب بیدارم ولی بازم خودم خواستم و باردار ...

خب حتما یه چیزی در خودت دیدی که میتونی دومی رو بیاری.من دومی رو بیارم هم به خودم ظلم میشه هم بچه

این یکی رو هم با دردسر دارم بزرگش میکنم.خیلی دوسش دارما ولی بچه داری واسم خیلی سخته