2777
2789
عنوان

خونمون جای مدرسه پسرانس...

712 بازدید | 21 پست

خونمون جای مدرسه پسرونه متوسطه اول و دومه دائم میان در خونمونو لگد می زنن و ترقه می ندازن چیکار کنیم تا ادب شن؟

اعصاب نزاشتن برامون آرامش نداریم🥲💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
به مدیر بگید

اطلاع دادیم میگه ازشون قمه گرفتیم گوشی گرفتیم مواد مخدر گرفتیم نمیتونیم کاریشون کنیم🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاب دادیم میگه ازشون قمه گرفتیم گوشی گرفتیم مواد مخدر گرفتیم نمیتونیم کاریشون کنیم🥲💔

وای یا خدا😑

پسر منم ۱۴سالشه به خدا مدرسشون‌ از این چیزا نیس قلبم درد گرفت خدایا به کجا داریم میریم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

منتظر باش موقع تعظیلی همین ک اومدن برو بیرون خشتکشونو بکش روسرشون🤧 داد بزن با عصبانیت میترسن دیگه تکرار نمیکنن

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 
وای یا خدا😑 پسر منم ۱۴سالشه به خدا مدرسشون‌ از این چیزا نیس قلبم درد گرفت خدایا به کجا داریم میریم

🥲🥲

منتظر باش موقع تعظیلی همین ک اومدن برو بیرون خشتکشونو بکش روسرشون🤧 داد بزن با عصبانیت میترسن دیگه ت ...

نه عمرا بترسن کردیم این کارو هم بدتر لج کردن

از محل کار به خونه، یه خیابون هست که پرررررر از مدرسه پسرونه هست

یه اکیپ بودن چیز میز پرت میکردن سمت ماشینا

یه روز یه چیز انداختن سمت ما، همسرم بدجور عصبی شد اون روز(بار اولشون نبود)

ماشینو نگه داشت رفت سمتشون یه دره تهدید کرد، گردن نگرفتن

رفتیم از میدون دور زدیم دوباره اونطرف خیابون پیچیدیم جلوشون، دو تاشون فرار کردن

تو کوچه رفتیم دنبال دوتاشون تا خیابون بعد

میدون بعدی اتفاقی باز دو تای دیگه رو دیدیم، سرعت رو آروووووم کردیم ازشون فیلم گرفتیم، یه جور که خودشون ببینن

خلاصه ده دقیقه وقتمون گرفت ولی دیگه تموم شد و تکرار نکردن😁

یه محله رو نجات دادیم🤪🤪

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
از محل کار به خونه، یه خیابون هست که پرررررر از مدرسه پسرونه هست یه اکیپ بودن چیز میز پرت میکردن ...

افرین ولی اینا یکی دوتا نیستن که

افرین ولی اینا یکی دوتا نیستن که

اینا نزدیک ده نفر بودن...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.