2777
2789
عنوان

قهرم و خونه مامانم

222 بازدید | 11 پست

میتونسد تاپیکهای قبلیمو ببنین 

ولنتاینه مثلا و من زندگیمو باختم به پسر جوانی که در ۱۱ سال همه کارهای بد یک مرد رو تک به تک انجام داد ،و خدایی که از من توسط سوهرم انتقام گرفت خدایی که من رو آفرید و خدایی که ....... دبگه امیدی به ازدواج دوباره ندارم چون به اعتقادم نباید جلوی پسر هفت ساله ام دست مرد دیگری رو بگیرم چون دنیاش ویرون میشه 

میشه کمی نصیحتم کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش با یه خردادی ازدواج نمیکردم 

کاش کاش کاش که دو شخصیت داشته باشه که دوقطبی باشه که بالاخره نفهمم چی میخواست ازم ،میدونین تنها فکرم به این قد میده که چون اعصابش خراب بود دایم بددهن و بداخلاق بود پس نتونستیم ارتباط سازنده ای داشته باشیم 

میشه کمی نصیحتم کنین 

عزیزم من رک باهات حرف می زنم ناراحت نشو خوب چون اونایی که ازت تعریف کنن باعث رشدت نتمیشن اینجا هم که کسی همو نمی شناسه 

عزیزم تو با این طرز فکرت همیشه مشکل خواهی داشت خردادیه دو قطبیه ؟ خدا ازت انتقام گرفته ؟/؟

عزیزم خدا باور کن از هیچکس انتقام نمی گیره باید زندگیت و خودت بسازی برای خوشبخت بودن اصلا لازم نیست یه مردی باشه که خوشبختت کنه 

یه کاری پیدا کن با پسرت خوش باش مستقل و محکم شو انقد از زندگی گله نکن چون یه عمر باید گله کنی اشتباهاتت رو بپذیر ازش درس بگیر تلاش کن زندگیت و بهتر کنی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ببخشید بی تدبیری ادماهست نه خدا خدا عقل داده ....ما اگه کار اشتباهی بکنیم مقصرش صد در صد خودمونیم بر ...

ببین من از روز اول هر کاری کردم کتاب خوندم نه که نه ،ولی اون اون اون فکر میکنه اگه زن بذاره جلوی ماشینش و گپ بزنه کار خوبی میکنه و همه باید خفه بشن اصلا فکر آبروی خانمش رو نکرد ،

میشه کمی نصیحتم کنین 
عزیزم من رک باهات حرف می زنم ناراحت نشو خوب چون اونایی که ازت تعریف کنن باعث رشدت نتمیشن اینجا هم که ...

از این میسوزم که به همه این حس رو داد که هانیه کافی نبود 

میشه کمی نصیحتم کنین 
از این میسوزم که به همه این حس رو داد که هانیه کافی نبود 

به جهنم که داد ببخشید 

اون خودش زندگیشو می کنه در آرامش و راحتی اعصابشم خورد نمی کنه تو خودت و از بین ببر 

من همیشه وقتی حرف کسی اعصابمو خورد می کنه با خودم میگم ون که میگه عین خیالشم نیست من جوشم بزنم چیزی درست نمیشه فقط اعصابم خورد میشه سر شوهرم و بچه هام خالی می کنم پس همه کساییکه برات حرف می زنن رو دایورت کن به تخم مرغای یخچالن به درک

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم