2777
2789
عنوان

متخصص قلب اصفهان

1317 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میشه یه متخصص قلب خوب معرفی کنید بابام مشکل اریتمی داره دارو مصرف میکنه ولی یه مدته شبها تا میخاد بخوابه احساس میکنه قلبش میخاد وایسه،پیش ازهری و خلیلی رفتیم فقط دارو دادن هیچی نگفتن میخام پیش یه دکتر دیگه ببرمش لااقل خوب توضیح بده چیه مشکل

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!

عزیزم دکترهای زیادی توبیمارستان چمران هستندهمشون خوبن منم بابام اونجاعمل کرد دکترش دکتر نصربود

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقططط خواهش می کنم پیش دکتر گرگ یراقی نرین ، بیسوادترین و احمق ترین دکتری که وجود داره . با تشخیص اشتباه پدر منو نابود کرد . ایشون باید دکتر معده میشدن ، به همه میگن قلبت سالمه ماله معده است . پدر من همه رگهای قلبش گرفته بود ، نفهمید گفت ماله معده است . عزیزانتون رو دست این کثافت ندین