2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سعی کن چیز الکترونیکی نخری ولی لپ تاپ بعدا حتماااااااااا لازمش میشه واسه درساش 

من به نظرم دانشگاه قبول شد براش بگیره بهتره 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
چشم حتما عزیزم البته بگم همیشه براش درحال خرید کردن هستم اما بعنوان تشویقی این سری براش چیزی نخریدم

بی بلا قشنگم ♥️😍

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
و منی که هرسال ۲۰ بودم یا شاگرد اول هیچ کس به رو خودش نمیاورد🤐

خودمم همینطور بودم حتی گاهی وقتا یادمامانم میرفت کلاس چندمم😂😂

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
مثل من 🙃 

بخند بابا بیخیالش هیشکی مثل من اسیب ندید سر ای موضوع من خودزنی هم کردم دیگ داشتن میبردنم بیمارستان😂😂

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
12 سال رفتم مدرسه کل راهنمایی 20 گرفتم دهم 20 یازدهم20  مامانم فقط یه نگاه کرد درصورتی که خودش ...

😂😂😂

من به نظرم دانشگاه قبول شد براش بگیره بهتره 

اخه من کارم با لپ تاپ کلاس موسسات و ازمونامو اینا خیلی زیاده

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
من کلا به روی خودشون نمیارن حتی تبریک بگن 😅

اصلا اهمیت نده به خودت نگاه کن که هستی و برا خودت باش نمیگم مغرور باش یعنی فقط به خودت رسیدگی کن من امسال شوهرم هیچی برام نگرفت اما من تمام مناسبت ها برا خودم حتی یه چیز کوچیک هم بشه میخرم . 

خودمم همینطور بودم حتی گاهی وقتا یادمامانم میرفت کلاس چندمم😂😂

اخه برا من فقط درس نبود برای تولد و قبولی کنکور  و خیلی چیزا انگار نه انگار

وضعشون از خیلیا بهتره ها ولی خوب حتی موبایلم هم خودم گرفتم حالا میخوام قسطی با پولا خودم لبتاپ بگیرم😅

از این پکای لوازم تحریر کامل بگیر 😍 یا چیزی که دوست داره توو این سن معمولا یچیزی هست که خیلی دوست ...

😘😘

بیا واست بخرم خوشگلم  انشالله روزی برسه تو هم واسه فرزندت بگیری

مرسییییییی قربونتون برم 

دعام کنین کنکور دیم نتیجش عالی باشه و خستگیم در بره