2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست
همسرمم میگه طلا بگیر 

یه گل گوش ظریف و ناز بخر.

گرون هم نمیشه.

قطعا خوشش میاد.

کنارش یه لوازم تحریر فانتزی هم میتونی بخری

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نگرفتم اما خانم ساحل میگه براش بگیرم و حتما میخرم براش

اینجوری تشویق میشه اگر تونستی حتی یه چیز کوچیک هم بگیری خوبه 🌹

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
دوست داشتم غافلگیرش کنم

خب سعی کن چیز الکترونیکی نخری ولی لپ تاپ بعدا حتماااااااااا لازمش میشه واسه درساش 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
وایی شماها چی کار می‌کنید بچه هاتون اینجور درس میخونن

واقعا من کاری نمیکنم خودش خیلی علاقه به درس داره 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
من حتی کنکور هم قبول شدم باز هم هیچکس به رو خودش نیورد... 

نه من اونو پزشکی میخواسم نشد همه ب رو خودشون اوردن😂😂😂

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
دو ساله تولدم هم یادشون نیس تولد سال دیه ام رو دیه خودم میخوام برا خودم وقت بزارم 😅

برا من بابام یادش نیست اما مادرم زنگ میزنم تبریک میگه 😅

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
یهکشو پر از دستبند وانگشتر داره 😟😟

سیر نمیشن که🤦‍♀️

دخترای من کلاس دومن

اونقدرررررر دارن اما هنوزم موقع خرید همش چشمشون دنبال این چیزاس

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
نه من اونو پزشکی میخواسم نشد همه ب رو خودشون اوردن😂😂😂

مثل من 🙃 

منم نگرفتم اما خانم ساحل میگه براش بگیرم و حتما میخرم براش

خیلیم عالیه واقعااااااااا 

منم دلم خواست