2777
2789

شیرخشک بخور

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وعده های غذاییتو زیاد کن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چطوری عزیزم 

اول ازمایش دادم ک مطمئن بشم بخاطر تیروئید نیست

بعد وزن اولیمو گرفتم۵۸کیلو بودم

بعد گشتم دنبال اینکه چی یاعث شده لاغر بمونم

یکیش این بود ک خیلی وقتا گرسنم میشد ولی یا باخطر تنبلی یا بخاطر اینکه غذایی ک دوست داشتم نبود غذا نمیخوردم و گرسته میموندم و اشتهام بسته میشد

ی چندتا نکته رو رعایت کردم ک خیلی تاثیر داشت

اول اینکه بشقاب بزرگ استفاده کردم ی ترفنده برای گول زدن ذهن ک باعث میشه بیشتر غذا بخورین

وعده هامو تقسیم کردم مثلا صبحونه میخوردم یکی دو ساعت بعدش ی لقمه نون پنیر یا بسکویت بعدش ی بشقاب نهار ی ساعت بعد نهار دوباره ی بشقاب دیگه و همینطوری تا شب یذره یذره میخوردم و با فاصله کم ولی خیلی تاثیر داشت 

یکی دیگش اینکه صب هیلی زود بیدار میشم و ورزش میکنم بخاطر همین زود ضعف میکنم و کلی صبحانه میخورم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

شیرخشک خالی؟ 

نه با ابجوش یا قهوه و کاپوچینو

چطوری عزیزم 

ولی چیا خوردم ک چاق شدم

صبحانه کره بادوم زمینی رو با شیره انگور قاطی میکردم و میخوردم ی کاسه ماست خوری پر فقط شیره و کره بادوم زمینی با نون سنگک میخوردم

بعد صبحانه ی قرص مولتی منریال میخوردم

قبل نهار و حینش اصلاا اب یا سالاد نمیخورم

عصرونه ها ی لیوان شیر محلی با بسکوییت یا کیک خونگی میخورم

بعد شامم حدودای ساعت ۱۰و۱۱ دوتا تخم مرغو سیب زمینیو اب پز میکنم با کره و نون سنگک لقمه میگیرم میخورم

با همین روش از ابان تا حالا حدود۷کیلو وزنم بیشتر شده

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎