2777
2789
عنوان

ببینید چی پیدا کردم

1455 بازدید | 32 پست

سلام دوستان عزیز امروز برادرم داخل خونه دنبال هندزفری هاش می‌گشت، یهو بالای کتابخونه من دست برد یه کاغذ که با چسب بسته شده پیدا کرد ،یعنی جوری که انگار یه چی داخلش باشه ،بازش کردیم پنبه داخلش بود مامانم برد تو آب روون انداخت ،دوستان میشه راهنمایی کنید بنظرتون دعایی چیزی بوده؟آخه واقعا بجه نداریم اینکار و بکنه و اینکه از همه داخل خونه پرسیدم گفتن کار ما نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم باز کردیم برد انداخت داخل آب 

دوستم  از داخل  شکم  عروسک  بچه اش  یکعالمه  نخ  درهم  تنیده پیدا کرد میگفت  همیشه  باهم  دعوا  میکردیم   برده نشون داده   ب  ی  خانمی گفته  اینا  طلسمه  خواستن  گره  بندازن   تو زندگیت،خدا  ازشون نگذره  

زندگیتون تغییری نداشته؟

من خیلی یهویی مریض شدم ،خیلی پر انرژی و سرحال بودم یهو اصلا شلخته بی انرژی هر کاری و میخوام انجام بدم نمیشه و اینکه انگار سنگ میندازن جلو پام ،با نامزدم هم مشکلی ندارم گاهی شدید جدیدا بحث می کنیم 

قرآن بخونم اثرش میره؟

نه نمیره باید بری ،سر کتاب برات بازکنن ببین کی برات دعا ویا طلسم کرده واون آدم برات باطلش کنه ،نباید تو آب روان مینداختی ،بعضی دعا وطلسما اونجوری باطل نمیشه

خدایا تقاصمو بگیر امین
دوستم  از داخل  شکم  عروسک  بچه اش  یکعالمه  نخ  درهم  تنیده ...

بخدا آخه من با کسی کاری ندارم حتی نظر هم نمیدم به زندگیشون ،بابام دو ساله با من حرف نمیزنه ،مامانم گاهی خیلی باهام بد میشه ،مریض شدم بی دلیل ولی دکتر هم رفتم میگن مشکل نداری