2777
2789

من تازه اینو فهمیدم همین چند روز پیش که شهرستان بودیم خونه مادرشوهرم بودم جاریمم بود 

من ی کیف پول چرم برای روز مادر برا مادرشوهرم خریدم بحث اونو کرد گفت دیدمش خیلی خوشگل بوده و اینا..بعد ی شال پوشیده بود گفت اینو هم برا من خریدن زیاد جنسش خوب نیست ولی..من جاخوردم و حقیقتش خیلی ناراحت شدم ولی به رو خودم نیاوردم گفتم بازم خوبه به فکرت بودن..گفتم تو چی خریدی براش گفت والا وقت نکردم برم بازار قرار بود پول بندازم رو کارتش دیگه شوهرم گفته پول ندارم..ماکه داشتیم صحبت میکردیم از شانس بده من مادرشوهرم اونجا نبود ببینه بشنوه که چطور کار نادرستش لو رفته ولی شوهرم فهمید کمی اون طرف تر نشسته بود خیلی ناراحت بودم حالم بد بود چونکه من تازه وارد خانوادشون شده بودم هیچ وقت تو هیچ مناسبتی برام چیزی نخریدن من چند ماه پیش رفتم کربلا براشون سوغات آوردم اونا رفته بودن مشهد هیچی برا من نیاوردن تو روز تولدشون تو روز مادر همیشه کادو خریدم ولی دریغ از یک تبریک یا کادویی..فقط نمیدونم چرا این کارو کردن 

اون شب قرار بود کلا اونجا بمونیم که یهو خوده شوهرم حتی نذاشت شام بمونیم گفت بریم هرچی گفتن نرید قبول نکرد گفت ماشینم خرابه باید الان ببرمش دیگه نوبت گیرم نمیاد اونا فکر میکردن من باهمسرم دعوا کردم که اینجوری ناراحته مادرش برگشت به من گفت باز چیشده که شوهرم نذاشت من حرف بزنم گفت سوار شو..سوارشدیم تو مسیر خواهرشوهرم داشت میومد اونجا جلومونو گرفت دیگه شوهرم گفت چرا همچین کاری کرده مادرم هانیه تو هرمناسبتی من اصلا خبرنداشتم همه چی خریده چرا اینجوری کردید که اسم جاریمو اورد کم هانیه رو اذیت نمیکنه حالا شماهم هی بهانه بدید دستش و...چرا فرق گذاشته حالا که بدش میاد دیگه سراغی ازمون نگیرید گفت من به جا هانیه خیلی ناراحت شدم جواب خوبی رو اینجوری نمیدن..خلاصه خواهرشوهرم مارو برگردوند نذاشت بریم رفتیم خونه مادرشوهرم اینا قسم میخوردن برا توهم خریدیم بخدا خونه فلانی جامونده ولی خب همش دروغ...حالا الان زنگ زد که کی میای کادوتو برات نگه داشتم منم گفتم چه کادویی طلا هم بشه نمیبرم بچه که نیستم این رفتارها یادم میمونه برا همیشه و هرچی گفت گوش نکردم خدافظی کردم

پیش شوهرم بودم داشتم گریه میکردم گفتم دیگه برا هیشکی کادو نمیخرم هرکی برام خرید میخرم اونم هی میگفت من معذرت میخوام به جا مامانم کازش اشتباه بود ولی آره هرکی واست چیزی خرید توهم براش جبران کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ شوهر قدردانی حالا اگر شوهر من بود میگفت حتما مامانم ی مصلحتی میدونسته برا تو نخریده یا مگه تو ندیده هستی یا خجالت بکش چشم و دل سیر نیسی😶

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

ببین توهم عین منی خبببببب 

پس اول گفتم بدونی منم عین توهم که از حرف بعدم گارد نگیری.....

اسی نکن ،نبر،نگو،نخور،نبین،نده و نرو...اینجا کلی در مورد کارهاوکادوهاو رفتن ها و غیره که گفتم انجام نده

ودر مقابل اگر اونا برات کارهایی که تو انجام دادی رو انجام ندادن توقع نکن ....

خدایا خودت پشت و پناهم باش

همون که شوهرت فهمیده برات بسه همه جا همینه شما رو پولدار بشناسن شما رو می تیغن می دن به اونا که می گن پول نداریم برا شما هیچ کاری نکردن شما هم هر مناسبت خریدی می گن دور از جون نمی فهمه دیگه

اسی خوشبحالت شوهرت اینجوری ازت دفاع کرده، اگ واس ما بود نمیدونست چجوری ماس مالی کنه تا گناه مامانش پاک بشه.....

ولی شمام دیگه جمع کن کادو گرفتن رو

من هر سال ب خانواده شوهرم روز تولد کادو میگرفتم و یا پی پیش میزنگیدم یه سال با خودم گفتم امسال فقط تبریک میگم و هدیه نمیگیرم، دیدم ک اونام همون سال تولد من زنگم نزدن فقط پیام.....این شد دیگه خودمو درگیر هدیه و اینجور چیزا برای انسان هایی ک نمیدونن نمیکنم