2777
2789
تاپیک زدی در مورد صدای زناشویی همسایتون و همتون دارین فحششون میدین. خاک بر سرش و بیحیا و دنبال مشتری و مریض و..... هرچی تونستین بار اون بیچاره کردین. بعد که من و شهرزاد جون گفتیم کارتون زشته میگین هرچی خواستن پشت سر من حرف زدن من نمی بخشم؟ ببخشید ما هم نگفتیم همسایه ما اینجوری باشه ما لذت میبریم.... فقط گفتیم زشته دارین فحش میدین ممکنه ندونه بیچاره. شرمنده ما نمیدونستیم شما آنلاین نیستی نباید تو تاپیکت پست بذاریم. واقعا ببخشیدا....!!! الانم که تاپیک زدی پشت سر ما حرف زدی و کلی هم کاربری که اصن در جریان نیستن اومدن فحش دادن به ما بازم ترکوندی. چرا انقدر ترسویی خانم؟ نترس کاری نداریم باهات که
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امی کی رو میگی عزیزم؟
زندگی جیره مختصری است … مثل یک فنجان چـــــــــــــــای … و کنارش عشـــــــق است … مثل یک حبــــــــه قند … زندگی را با عشـــــــق، نوش جان بایـــــد کـرد …
منظورم کاربر <<فاطمه>> س که تاپیکشو بازم ترکوند. میخوای جواب ما رو بدی تو تاپیک اولی ِ خودت جواب بده که پستای ما هم باشه. نه اینکه اونو بترکونی و چارتا هم بذاری روش بعد یه تاپیک دیگه بزنی و بگی نمیبخشم بقیه هم که در جریان نیستن بیان بگن احمقن و فلان. الان این یکی رو چرا ترکوندی؟ مگه ما آنلاین بودیم که پشت سر ما حرف زدی؟
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.