2777
2789
عنوان

جالبه > کار خودت الان درست بود دیگه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 162 پست
ساناز جون من ازدواج نکردم ولی نمیشه کسی خودشو تو این موارد با بقیه مقایسه کنه عزیزم شاید اون طرف موقع...دست خودش نیست و.... هر کس ی مدله عزیزم باید برای نترلش راه حل پیدا کنن یا نرفتن صدا و عایق کردن نه اینکه بگیم خدایی نکرده حیوونن...ب نظرم درست نیست عزیزم
...
ساناز پست اولت منظورت این نبود انگار ما هم نگفتیم خوبه. دیگه برم بای
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب شما هم خوش عزیزم
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
امی جان درست میگید کارش اشتباه بوده شاید اول تاپیک حذف کرده که ماحرا رو تموم کنه ولی دلش اروم نگرفته دوباره تاپیک زده.. بنظرم فاطمه هم باید بخاطر تاپیک دوم از شما عذرخواهی کنه شما هم بخاطر اینکه خواسته یا ناخواسته ناراحتش کردید.. همین.. اینا هنش سوء تفاهمات روابط مجازیه دیگه.. ما که همو نمیشناسیم گاهی ممکنه زود قضاوت کنیم
فرق انسان و حیوان در شعورشون هم هست وقتی به کسی تذکر میدی صدای زناشوییتون تو خونه ما میاد و اهمیتی نمیده که باعث آزار همسایش میشه، میتونیم بگیم شعور انسان رو داره؟!!!
دل ما دخترا مثل چسب میمونه، یه بار که کنده شه دیگه نمیچسبه
بچه ها دیوارها خیلی نازک شده ما اتاق خوابمون به اتاق خواب همسایه چسبیده یه شب اومدم بخوابم صدای خیلی ریزی.میومد متعجب شدم صدای چیه دقت کردم دیدم صدای خر و پف همسایست ازون به بعد دیوارمونو اکوستیک کردیم البته نه فقط برای این جریان اینا همش مهمون داشت سر و صداشون خونه ما بود بهتره برای حفظ روابط خصوصیمونم که شده صدامونو کنترل کنیم
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
.
منم حق رو به فاطمه میدم یعنی چی که سر و صدای رابطه بره خونه همسایه؟ مگه اینکه حیواناتی مثل جفت گیری خر و الاغ باشه....که صدای عرعرشون از طویله به گوش برسه...در ضمن فاطمه گفت یکبار به مدیر ساختمان تذکر دادن که بازم بارها و بارها تکرار شده...از کی تا حالا رفتارهای حیوانی قابل دفاع شده؟
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.