2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان طبق گفته شرکت بهمن موتور نتایج ۳۰ بهمن اعلام میشه.

من حواله دیگنیتی فیدلیتی تیپ ۱ و۲ به قیمت خیلی خووووب میخرم. اگه میخوای بدون واسطه و قانونی و بی دردسر بفروشی

برنده شدین فقط کافیه واسه فروش حواله بهم اطلاع بدین. روبیکا فعالم. هر سوال دیگه ای هم داشتی بپرس..

آیدیم امضامه Niloo7997

..آیدی روبیکام Niloo7997
دوستان طبق گفته شرکت بهمن موتور نتایج ۳۰ بهمن اعلام میشه. من حواله دیگنیتی فیدلیتی تیپ ۱ و۲ به قیمت ...

من امروز چندتا نمایندگی زنگ زدم گفتن بعد تعطیلات که همون حرف شما میشه ۳۰ بهمن یا ۱ اسفند 

به نظر شما چند درصد احتمال برنده شدن هست آخه فقط طرح جوانی جمعیت ؟؟؟ 

هم من هم زنداداشم ثبت نام کردیم دو تامون ام فیدیلیتی اما من خودم میخوام پولشو بریزم اما زنداداشم ندارن فکر کنم یه نفر حواله ۵۰۰ ملیون گفته میخره البته اگه ان شا الله اسمش در بیاد

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
من امروز چندتا نمایندگی زنگ زدم گفتن بعد تعطیلات که همون حرف شما میشه ۳۰ بهمن یا ۱ اسفند  به ن ...

تعداد عرضه که خب کمه مثل ایران‌خودرو نیست. 

نمیشه پیش بینی کرد.

انشاالله جفتتون برنده باشین

..آیدی روبیکام Niloo7997