2777
2789
عنوان

به همفکری تون نیاز دارم! مربی پرورشی بمونم یا برم آموزگاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49583 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک مربی هستی تابستونم میرید؟ بعد اگه وظایفتون با معاون پرورشی یکیه چرا باید هم مربی تو مدرسه باشه هم معاون 

از خدا پرسید اگه سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا آرزو کنیم؟لبخند زد و گفت شاید تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چی آرزو کنه🌺
سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی😊 الان زمان ثبت نام ازمون پرورشب هست  توی دفترچه سه تا حیطه بو ...

سلام عزیزم

ببخشید ‌دیر جواب میدم ، زیاد سر نمی‌زنم .

مربی تربیت بدنی و سلامت همون معلم ورزش و بهداشت مدارس هست .

امورتربیتی و سبک زندگی دقیقاً نمی‌دونم ولی احتمالا همون مربی پرورشی و امورتربیتی و مشاوره هم مشاور مدارس . دیگه اینکه اداره کدوم رو بیشتر نیاز داشته باشن پست میده. مثلاً مربی تربیت بدنی و بهداشت یه اداره ممکنه بیشتر به معلم ورزش نیاز داشته باشه و یه اداره به بهداشت

اینکه کدوم بهتره بستگی به علاقه خودتون داره،ولی بنظر من تربیت بدنی و مشاوره بهتر باشه البته میگن بازم سلیقه ای هست.

از نظر حقوق فرقی ندارن هیچکدوم،موظفی ۲۴ساعت در هفته هست که اگر کسی دوست داشته باشه می‌تونه بصورت اضافه کاری تا ۳۲ساعت برداره و به خاطر اون ۱۲ساعت اضافه کاری بهش بیشتر حقوق میدن.

بیشتر شدن حقوق بستگی به سابقه خدمت، مدرک تحصیلی،رتبه ،طبقه...داره

منم درباره همین آزمون استخدام مشاغل کیفیت بخشی سوال دارم  مربی تربیت بدنی و سلامت چند روز یا س ...

اگر بتونید متوسطه دوم باشید که ۸ساعت مدرسه باشن میتونید توی ۳روز تمام کنید چون موظفیم ۲۴ساعت هست .اگر متوسطه اول یا دوم باشید که ۶ساعت مدرسه باشن ۴روز باید برید مدرسه و اگر کامل ابتدایی باشید که ۵یاعت مدرسه هستند باید ۵روز در هفته برید که ۲۴ساعت موظفی پر بشه

حقوق با ارشد احتمالأ يک میلیونی بیشتر بشه.

اگر نیاز داشته باشن و درخواست بدین میشه تغییر رشته بدید

بستگی به خودتون داره که به چی بیشتر علاقه دارید

عزیزم کارمربی امورتربیتی ومشاورتومدارس ابتدایی چیه؟آیاکلاس درس هم داره؟

مربی امور تربیتی همون پرورشی میشه که بیشتر مراسمات تقویمی و مسابقات و جشنواره ها رو برگزار میکنه.

مشاورم کارش مشاوره هستدرس تفکرو سبک زندگی و تفکر و سواد رسانه‌ای رو معمولا به مربی پرورشی و مشاور میدن

شما ک مربی هستی تابستونم میرید؟ بعد اگه وظایفتون با معاون پرورشی یکیه چرا باید هم مربی تو مدرسه باشه ...

فقط مدیر و کسایی که معاون هستن تابستان باید برن مدرسه اونم هفته ای ۲روز

بستگی به تعداد دانش آموزان مدرسه داره ، یه مدرسه جمعیت زیادی داشته باشه ممکنه هم معاونت بدن هم مربی ، البته اگر اداره نیرو داشته باشن

مربی امور تربیتی همون پرورشی میشه که بیشتر مراسمات تقویمی و مسابقات و جشنواره ها رو برگزار میکنه. م ...

سلام ببخشیدمربی امورتربیتی ومشاوره میتونه مدرسه ی ابتداییوانتخاب کنه یعنی ماحق انتخاب داریم یاهرکجاماروفرستادن بایدقبول کنیم؟

سلام ببخشیدمربی امورتربیتی ومشاوره میتونه مدرسه ی ابتداییوانتخاب کنه یعنی ماحق انتخاب داریم یاهرکجام ...

سلام

مشاوره معمولاً پایه های بالا مثل متوسطه دوم باید پر بشه اگر زیاد زیاد داشته باشن به مقاطع پایین تر هم میدن 

پرورشی رو به همه پایه میدم 

۷۴۰۰

ببخشید چادر برا معلمان پرورشی الزامیه؟ من ازمون کیفیت بخشی مربی تربیت بدنی و سلامت قبول شدم منطقه ای که من توی تهران زدم میگن چادر الزامیه برا معلم ها نمیدونم تا چه حدی درسته ممنون میشم جواب بدین🙏

سلام عزیزممنابع رو معرفی کرده بودن خوندم.البته الان دوسالی هست منابع تغییر کرده .شما منابع رو بخونید ...

پس مصاحبه چی؟مگه نمیگن نمره مصاحبه و ارزیابی تکمیلی مهمتره؟

واقعاًمیشه بگید چرا؟

ببخشید مربی تربیت بدنی و سلامت تو مدرسه چیکار باید بکنه؟من امسال تازه قبول شدم یه کم دو دلم، و یه سوال دیگه اینکه تابیتونا تعطیلیم یا باید دو روز در هفته رو بریم مدرسه؟

کارت راحت تره ابتدایی اونم پایه دوم به زبون آسونه هزار تا دردسر داره اگه می تونی از پرورشی برو آموزش ...

ببخشید مربی تربیت بدنی و سلامت تو مدرسه چیکار باید بکنه؟من امسال تازه قبول شدم یه کم دو دلم، و یه سوال دیگه اینکه تابستونا تعطیلیم یا باید دو روز در هفته رو بریم مدرسه؟