2777
2789
عنوان

به همفکری تون نیاز دارم! مربی پرورشی بمونم یا برم آموزگاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49583 بازدید | 138 پست
سلام من تازه تایپیکت دیدم میشه بگید پرورشی چند روز تو هفته میرید سرکار ؟

سلام

۴روز در هفته،البته اگر بشه دوتا مدرسه شیفت مخالف پیدا کنید صبح و عصر برید با روزهای کمتری میشه حمعش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه ازت خواهش کنم بگی چطوری خوندی قبول شدی؟؟؟ من‌میخوام برای پرورشی ثبت نام کنم خواهش م ...

سلام عزیزم

منابع رو معرفی کرده بودن خوندم.البته الان دوسالی هست منابع تغییر کرده .

شما منابع رو بخونید و نمره کتبی بالا بیارید حتما قبول میشین

سلام گلم وقتتون بخیر ببخشید شما مربی پرورشی هستین هنوز؟

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
سلام بله

موفق باشین میشه توضیح بدین دقیقا چیکارا میکنین بنطرتون پرورشی بهتره یا اموزگاری؟کارکدومش سختت تره 🙏وبیشتر بجه هاوقتتو میگیرن

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
موفق باشین میشه توضیح بدین دقیقا چیکارا میکنین بنطرتون پرورشی بهتره یا اموزگاری؟کارکدومش سختت تره 🙏 ...

پرورشی معمولاً توی ۴روز هفته بیشتر لازم نیست برای مدرسه مگر کامل ابتدایی بندازن ولی آموزگاری چون معلم ابتدایی هستی باید حتماً ۵روز هفته مدرسه باشی.

پرورشی اگر موردی باشه که نتونی بری میشه نرفت و یه روز دیگه جبرانش هست ولی آموزگاری غیبت سخته.

آموزگاری کلا سروکله زدن با بچه هاست ولی پرورشی کمتره

پرورشی باید تقویم جلوت باشه مراسمات مهم رو برگزار کنی.مسابقات فرهنگی هنری و قرآنی اجرا بشه  و کارای سیستمی انجام بدی . البته با بچه هام ارتباط دارید ولی نه به اندازه آموزگاری.

البته آموزگاری با ۲۰تا۳۰تا دانش آموز ثابت در ارتباطی ولی پرورشی با کل دانش آموزان مدرسه و معمولاً هم چندتا مدرسه

پرورشی معمولاً توی ۴روز هفته بیشتر لازم نیست برای مدرسه مگر کامل ابتدایی بندازن ولی آموزگاری چون معل ...

ممنون از راهنماییتون🙏🙏🙏

سلام عزیزم میشه کمکم کنید؟

میشه درباره معاونت پرورشی هر توضیحی دارید بدید؟

تایم کاریش؟

حقوقش؟

وظیفش؟

و هرچیزی که فک میکنید لازمه!

جواب این سوالا خیلی برام مهم و حیاتیه.... از اموزگاری بیزارم میخوام بدونم پرورشی چطوریه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

سلام عزیزم میشه کمکم کنید؟ میشه درباره معاونت پرورشی هر توضیحی دارید بدید؟ تایم کاریش؟ حقوقش؟ وظ ...

سلام 

معاونت نسبت به مربی حقوقش بیشتره ولی کل هفته باید مدرسه باشن مثل معاون آموزشی ولی کارش هیچ تفاوتی با مربی پرورشی نداره فقط حق معاونت میگرن.

کار پرورشی کلا کار پردردسری هست و چارچوب مشخصی هم نداره مثل آموزگاری.اگر به کارهای مراسماتی و جشنواره‌ای و ... علاقه دارید تغییررسته بدید. پرورشی خیلی زیاد بخشنامه میاد که باید جواب بدی .من خودم تصمیم دارم برم مشاوره

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی😊

الان زمان ثبت نام ازمون پرورشب هست 

توی دفترچه سه تا حیطه بود که من هیچ اطلاعی ندارم 

مربی تربیت بدنی وسلامت 

مربی امور تربیتی و سبک زندگی 

مربی امور تربیتی و مشاوره 

اینا چ فرقی باهم دارن 

کدومش بهتره 

تایم کاری و درامدشون چطوره؟

چون فقط یه شغل میشه انتخاب کرد می پرسم ازتون 

منم درباره همین آزمون استخدام مشاغل کیفیت بخشی سوال دارم 

مربی تربیت بدنی و سلامت چند روز یا ساعت در هفته باید باشه؟

حقوقش با مدرک ارشد چقدره؟

بعدا میشه از مربی به دبیر یا آموزگار تربیت بدنی تغییر شغل داد یا نه؟

کدوم بهتره اصلا؟