2777
2789

واقعا عصابما خورد کرده من میگم یا محضری یا تو تالار ولی اون میگه باید جشن بگیریم تو خونه ام بگیریم

+یه صلوات مهمونم می کنی...خیلی وقه دیگه ۱۲سالم نیس ...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه اشکالی داره خونه باشه؟ البته تالار خوبه ولی هزینه داره. به رسم ما، جشن عقد که توی تالار باشه ،شام و ناهار نیست، معمولا عصره و البته هزینه ش پای خانواده دختره.

من اصلا جشن عقد نگرفتم. اول محضر بعد دوتا خانواده خونه همسرم ناهار و کیک و یه مهمونی خودمونی

بگو برو بابا ما حانوادمون اینجوری نیست شان خودتو ببر بالا

فامیلیم خیر سرمون بابای خودشم میگفت برات به مراسمی بگیرم توی تالارم میگیرم

خب چه اشکالی داره خونه باشه؟ البته تالار خوبه ولی هزینه داره. به رسم ما، جشن عقد که توی تالار باشه ، ...

ماام قرار بود اینجوری کنیم ولی خانوادش گفتن بچه اخرمونه میخوایم سنگ تموم بزاریم خودش خر شده میگه من تالار نمیام

ما هم قرار هست تنها مراسم ازدواجمون که یه جشن عقد خانوادگی با حضور اقوام و دوستان خیلی نزدیک هست آخر سال به جای سالن خونه بگیریم. من تمایلی به این جشن نداشتم و ترجیح میدادم محضر و فقط با حضور خانواده ها باشه. پدر شوهرم با خانوادم صحبت کرد که جشن بگیریم و لباس عروسی بپوشیم. بخاطر رضایت پدر و مادرم من هم قبول کردم. راستش خونه مون رو هم به سالن ترجیح دادم😁با یه تشریفات مراسم قرارداد بستیم برای اجرای مراسم

اکه مهموناتون کم باشه اشکالی نداره که.عرپسی تو تالار بگیرید که خیلی هم هزینه نشه فیلمتون هم خوب دربی ...

نمیدونم زشت نیس

ماام قرار بود اینجوری کنیم ولی خانوادش گفتن بچه اخرمونه میخوایم سنگ تموم بزاریم خودش خر شده میگه من ...

اگه زمان زیاد دارید تا عقد، سعی کن با مهربونی باهاش صحبت کنی تا اون موقع راضی بشه شاید.

ببین دلیلش چیه... شاید تازه رفتن دیدن گرونه

خب تو هم سفره عقد کرایه کن قشنگ تزبین کن خونه را مال منم خونه بود منکه خوشم نیومد

باشه اگه نتونستم متقاعدش کنم همین کارا میکنیم چاره چیه