2777
2789
عنوان

نامزدم میگه جشن عقد باید تو خونه باشه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 20 پست
ما هم قرار هست تنها مراسم ازدواجمون که یه جشن عقد خانوادگی با حضور اقوام و دوستان خیلی نزدیک هست آخر ...

ینی میگی خونه بهتره

+یه صلوات مهمونم می کنی...خیلی وقه دیگه ۱۲سالم نیس ...   
باشه اگه نتونستم متقاعدش کنم همین کارا میکنیم چاره چیه

اره همینو بکن تقریبا با محضر یکی میشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زمان زیاد دارید تا عقد، سعی کن با مهربونی باهاش صحبت کنی تا اون موقع راضی بشه شاید. ببین دلیلش ...

پولشا بابام میده 

هنوز پرو پرو میگه مگه چن بار عروسی کردنیم توی خونه میگیریم ولی ال میکنم بل میکنم

من عکسای قدیمی عقد و عروسی  اقوام رو می بینم لذت می برم  تو خونه چه قدر شیک بر گزار شدن&n ...

ینی زشت نمیشه دیگه الان

ینی میگی خونه بهتره

راستش ما هیچوقت جشن عقد جدا نداریم. یعنی عقد همون روز عروسی خونده میشه و جزوی از عروسی هست که توی باغ یا سالن برگزار میشه. اگر کسی ویلا یا خونه باغ داشته باشه و فضای بزرگی در اختیار داشته باشه توی خونه شخصی خودش میگیره که خیلی کم هست. برای ما چون نمی خواهیم عروسی مفصل بگیریم و تعداد مهمون هامون خیلی کمه و اینکه اطرافیان از پدر و مادرم خواستن که بعد از عزاداری سختی که داشتیم یه مراسم شادی توی خونه داشته باشیم اینطوری می گیریم. اگر تعداد مهمون زیاد باشه یکم سخت میشه. برای ما تشریفات که اومد عکس بگیره برای دیزاین بعد از جدا کردن فضای سالن برای سفره عقد و میز عاقد و شهود چیدمان بقیه سالن خونه دستمون رو برای انتخاب دکور واقعا بست. با اینکه تعداد مهمون زیاد نیست و همه هم نزدیک و راحت با هم