2777
2789
عنوان

کیا بیمه تکمیلی دارن

278 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.ما بیممون تکمیلی هست.سالی چهارمیلیون میتونیم از دندانپزشکی استفاده میکنیم.سوالم اینه که میتونم برای کامپوزیت استفاده کنم؟یا فقط برای پر کردن و کشبدن و ابن چیزا استفاده میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره ساپورت کنه یا نه ولی فک کنن کامپوزیت زیبایی محسوب بشه و شامل نشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم بیمتون چیه ؟ مال ما بیمه تکمیلی کوثر هست میخام بدونم برا ما هم ۴تومن تخفیف داره 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

فک کنم برا زیبایی نمیشه استفاده کرد

فقط عصب کشی و پر کردن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
منم دارم  بیمه دانا ، بستگی داره تو دستورالعمل بیمه ، کامپوزیت جز بیمه حساب میشه یانه

دستور عمل بیمه رو تو گوگل میتونیم پیدا کنم ؟ ک برا هر بیمه ای چقد تخفیف میدن 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
نمیدونم شاید باشه ، اخه  برا ما خود بیمه بهمون داد

ب ما هم داد گمش کردیم