سلام دوستان.ما بیممون تکمیلی هست.سالی چهارمیلیون میتونیم از دندانپزشکی استفاده میکنیم.سوالم اینه که میتونم برای کامپوزیت استفاده کنم؟یا فقط برای پر کردن و کشبدن و ابن چیزا استفاده میشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید عزیزم میتونم بپرسم بیمتون چیه ؟ مال ما بیمه تکمیلی کوثر هست میخام بدونم برا ما هم ۴تومن تخفیف داره
«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
منم دارم بیمه دانا ، بستگی داره تو دستورالعمل بیمه ، کامپوزیت جز بیمه حساب میشه یانه
دستور عمل بیمه رو تو گوگل میتونیم پیدا کنم ؟ ک برا هر بیمه ای چقد تخفیف میدن
«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔