2777
2789
عنوان

با گیر نامزدم روی حلقه چکار کنم ؟ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 71 پست
منم بهش میگم مهمونیا دستم میکنم میگ همیشه باید دستت باشه 😐

خب بگو از انگشتر خوشم نمیاد کلا

یا یه دونه از این انگشترای بدل نازک طلایی بگیر که شل و ولن اونو دستت کن به جای حلقه اصلی

اونا تو دست راحت ترن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقا کسیو واسه حلقه دس کردن اجبار نکنید  یه وقت تحملش برا یه نفر سخته واقا 🥲

نه بابا منکه رفتم حلقشوفروختم براخودم چیزدیگه خریدم 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
فقط طلاق😂

وااااااااای😂😂😂😂😂خداوکیلی این یه مدت مد شده بود

تا یکی میگف شوهرم فلان بیسار میگفتن طلاق بگیر راحت😂😂😂😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

من خودم خیلی دوست دارم حلقه دست زوج باشه

الان ۱۱ ساله متاهلم همسرم همیشه دستشه فقط حمام میره از دستش در میاره بعد دوباره میندازه

من خییییییییلی دوست دارم😍

خودم فقط بیرون میرم میندازم

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
بلاخره که باید عادت کنی.حلقه رو ببر بده بهش بگو عزیزم برا اخرین بار دستم کن تا ابد درش نیارمو از این ...

اخه اینجوری برم بش بگم خودم میدونم ک نمیتونم این کارو انجام بدم اونوقت دوباره دعوا میشه 🥲😂

نه بابا منکه رفتم حلقشوفروختم براخودم چیزدیگه خریدم 

دمت گرم😂😂😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه رینگ ساده بگیر برای اینکه همیشه دستت باشه. من یه رینگ ساده و سبک دارم که اسم‌شوهرم‌ هک شده و‌ الان بطور مداوم شش ساله که دستمه

چون ساده ست اصلا متوجه وجودش نمیشه

انگشتر های دیگه مو هروقت دلم بخواد دستم میکنم

چون منم از چیز اضافه بدم میاد

از اینایی هستم که هرشب باید دستبند و انشگتر و همه چیز رو‌در بیارم

ولی این رینگ شده عضوی از بدنم🥴 چون ساده و راحته

دمت گرم😂😂😂

😁😁😁😁

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.