2777
2789
عنوان

با گیر نامزدم روی حلقه چکار کنم ؟ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 71 پست

منو بگو ...اوایل ازدواجمون خیلی به حلقه انداختن  توجه نمیکردم گذاشته بودم داخل کشو چند بار همسرم بهم گفت خوشم نمیاد بیرون میاریش منم هی پشت گوش مینداختم...یه بار با همسرم و خانوادش رفتیم رستوران سنتی رو تخت نشسته بودیم کنارمونم یه تخت دیگه بود یه خانواده نشسته بودن همش ب من نگاه میکردنو حرف میزدن  بعد اینکه شام خوردیم یهو خانومه و یه آقا اومدن کنارمون گفتن میشه بشینیم مادر شوهرم گفت بفرمایید گفت اگه اجازه بدین میخوام دختر خانومو واسه پسرم آرش خاستگاری کنم تو یه نگاه عاشق دخترتون شده ادرس بدید مزاحم شیم برا امر خیر ....وااااای همسرمو بگو شد شبیه لبو یه رفت یقه آقاهه رو گرفت گفت مگه خودت ناموس نداری بی ناموس گفت چرا ؟همسرم گفت این خانوم زنه منه اونم گفت اخه حلقه نداشت منو ببخشید خوشبخت بشید .منو بگو از ترس نزدیک بود خودمو خیس کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدیم خونه واویلااااا بود خونه رو گذاشته بود رو سرش با عربده هااااااش گفت چقد گفتم حلقه بی صاحابتو بنداز دستت همون شب خودش کرد دستم  هنوز ک هنوز در نیومده 😑😑خیلی غیرتی و تعصبیه 😍😍

چه لوس.........بدم میاد آدمو مجبور به انجام کاری کنن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......