2777
2789
عنوان

سلام کی از با سلام خرید کرده

145 بازدید | 22 پست

و از خریدش راضی هستش و

اینکه اگر ناراضی باشی پولتون رو بهتون واقعا برمی گردانند یا نه ؟

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

من هم می‌خوام خرید بکنم ولی واقعا میترسم مرسی تایپک زدی

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا خودم قیمتهاشون خوب هستش ولی چون دسترسی نداره آدم به جنسش نمی دونه درسته یا نه خرابی داره یا نه

عکسش رو هم درست و حسابی نمی دن یعنی لباس رو تخته شیشه ای می زارند با نور خوب 

خوب دیده می شه ولی ممکن هستش بعد از خرید زدگی و اون نباشه  و اینکه  آیا کلا خرید اینترنتی یا به شانس هم بستگی داره ؟

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اره پولو برمیگردونن اگ کار ایراد داشته باشه میتونی مرجوع کنی پولتو پس بگیری اگ مرجوعی طبق سلیقه خودت ...

برای خودتون اتفاق افتاده چون می گند ولی نمی دونم چقدر درسته

راستش خرید اینترنتی یکم توی ایران اعتماد نمی شه کرد مخصوصا در لباس 

برای خودتون اتفاق افتاده چون می گند ولی نمی دونم چقدر درسته

من خودم تو باسلام غرفه دارم 2بار مرجوعی داشتم مشتری ب جدول سایزبندی توجه نکرده بود براش اندازه نبود مرجوع کرد از بی دقتی خودش بود 

اره پولو برمیگردونن اگ کار ایراد داشته باشه میتونی مرجوع کنی پولتو پس بگیری اگ مرجوعی طبق سلیقه خودت ...

پولتو برمی گردانند یا ازش کسر می شه و چقدر ؟

پولتو برمی گردانند یا ازش کسر می شه و چقدر ؟

اگ محصول ارسال شده ایراد داشته باشه پولتو کامل برمیگردونن ولی اگ طبق سلیقه خودت باشه هزینه مرجوعی از جیبت میره اون دیگ بستگی ب پست و غرفه دار داره 

من خودم تو باسلام غرفه دارم 2بار مرجوعی داشتم مشتری ب جدول سایزبندی توجه نکرده بود براش اندازه نبود ...

خوب پولشو برگرداندن یا نه ؟

در ضمن لباس هستش ممکن هستش سایزی که گفتند نشه به جنس پارچه هم بستگی داره 

من خودم در خرید خیلی خیلی محتاط هستم وای واقعا یکم قیمت ها را پایین بگید بافت نازک صدو سی هزار تومن آخه اونم الان که آخر فصل هستش