2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم

2240 بازدید | 59 پست

شوهر من کارش بعدازظهر هس و هر روز تا دو خوابه حتی من کار بانکی پزشکی داشته باشم بیدار نمیشه 

ولی روز مرد بیدار شد ساعت ده گف میخام زمین تحویل بدم رفت دو بعدازظهر اومد الانم گف فردا من بیدار کن برم بانک کار وام انجام بدم دیشب هم ازم پرسید ولنتاین فرداعه بریم پیست برف بازی ک دوستمون نیومد نرفتیم خابید تا دو من بهش واقعا شک کردم الان کلی حالم بده واقعا چرا ی روزای خاصی بیدار میشه میره بیرون بهش بگم نگم چکار کنم دارم دق میکنم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب روزایی که کار داره میره دیگه  مگر در جریان کاراش نیستی؟

خب من کار مهمم دارم پا نمیشه صب ها اصلا پا نمیشه خب چرا کاراش فقط ایام خاصیه یا چن روز پیش گف شنبه میزم بانک دیشب پرسید ولن فرداعه گفتم ن خب میتونه پس فردا بره بانک استرس داره بدنم میلرزه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

روزایی که میگه بیدارم کن خودتو بزن به خواب بیدار نکن.

یا اگه خودش بیدار شد یهو خودتو بزن به مریضی یا هرچی 

ببین تا چه حد عصبی میشه؟بازم بعدش میره بیرون یا نه؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️