بنظرم اگه ازش چیزی گیر نیاوردی داری الکی بهش گیر میدی و گیرای الکی تو باعث میشه واقعا یه کاری بکنه چ ...
خب الان دست خودم نیس فکرم خرابه بره هم هزار فکر میکنم ده بار زنگ میزنم بیاد بداخلاقم بهش گیر میدم خب چرا اینهمه روز ول کیکنه روزای خاصی میذاره واس کاراش
بنظر من که چیز خاصی نیست. بقول اون کاربر، فکر آخر کار رو الان بکن. اگه فرضا خیانت کنه، ...
خب میخام توجه نکنم دلم طاقت نمیاره همش افکار بد میاد سراغم همش فک و تصور میکنم الان با کسی فلان جا هس میریزم بهم عصبی میشم بهش زنگ میزنم یا اگه نزنم هم بیاد خونخ انقد عصبیم حالم بد رفتارم باش بد میشه ک میفهمه دعوامون میشه کلا آدم شکاکی شدم به بیشتر رفتاراس حرفهاش شک میکنم میریم بیزون ی خانمی تو مغازه یا جایی خیابون کنارمون یا در تماس باشیم باش رو رفتارش زوم میکنم اگه ی چیزی ببینم دیوونه میشم انقد ک میفهمه هزار تا فکر بد میکنم خودمم میدونم این رفتارم به ضرر خودم اعتماد بنفشم گرفته این اخلاقم ولی هی میگم بی خیال بشم باز میاد سمتم دکتر هم ی بار رفتم بهم دارو داد خوب نشدم مشاور هم رفتم خوب نشد میشم باز ی رفتاری میبینم ی هوو عود میکنه این پارانوییدم لذت زندگی ازم گرفته شده شوهرم همیشه حالش خوبه میگه تو رو دوس دارم ولی بعضی اخلاقت اذیتم میکنه
بنظر من که چیز خاصی نیست. بقول اون کاربر، فکر آخر کار رو الان بکن. اگه فرضا خیانت کنه، ...
البته بگم ها خودش پریشب گف من صدا کن برم شهرداری بعد چن دقیقه گف از شانس بد فردا ولنتاین هس ولش کن پس فردا میرم و نرفت چون روز مرد رفته بود خودش خندید گف شانسی کارا من میافته روزای خاص