2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 59 پست
دییوونه شدم روانی شدم خودشم میدونه بهش شک دارم و همش دلم تو شک اخه الکی با من بد میشه تعادل نداره را ...

بنظرم اگه ازش چیزی گیر نیاوردی داری الکی بهش گیر میدی و گیرای الکی تو باعث میشه واقعا یه کاری بکنه چون میگه اینکه در هر صورت بمن شک داره

بعدم انقدر گرونی و مسایل توی زندگی هست که نمیتونه به خیانت فکر کنه

بنظرم خودت داری با دستای خودت زندگیتو خراب میکنی

بنظرم اگه ازش چیزی گیر نیاوردی داری الکی بهش گیر میدی و گیرای الکی تو باعث میشه واقعا یه کاری بکنه چ ...

خب الان دست خودم نیس فکرم خرابه بره هم هزار فکر میکنم ده بار زنگ میزنم بیاد بداخلاقم بهش گیر میدم خب چرا اینهمه روز ول کیکنه روزای خاصی میذاره واس کاراش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی نگم بنظرت  اینم بگم معتاد نمیتونه پاشه

به نظر من یکم صبر کن یه دلیل و مدرک محکم دستت بیاد حالا بگی مطمئن باش قیل و قال راه میندازه و بحث راه میندازه بعدم دست پیش میگیره برات 

همسرتون معتاد هست؟ 

به نظر من یکم صبر کن یه دلیل و مدرک محکم دستت بیاد حالا بگی مطمئن باش قیل و قال راه میندازه و بحث را ...

بله معتاده واسه همین بیشتر. روزا خوابه

به نظر من یکم صبر کن یه دلیل و مدرک محکم دستت بیاد حالا بگی مطمئن باش قیل و قال راه میندازه و بحث را ...

من تو خونه چ جوری مدرک جمع کنم

بنظر من  که چیز خاصی نیست.

بقول اون کاربر،  فکر آخر کار رو الان بکن.

اگه فرضا خیانت کنه، میخوای چیکار کنی؟ 

اگه مجبوری باهاش  بمونی و ادامه بدی، که اصلا پیگیر مساله نشو.

👷‍♂️🙂من آرش هستم یک آقای آقا.😊👷
بنظر من  که چیز خاصی نیست. بقول اون کاربر،  فکر آخر کار رو الان بکن. اگه فرضا خیانت کنه، ...

خب میخام توجه نکنم دلم طاقت نمیاره همش افکار بد میاد سراغم همش فک و تصور میکنم الان با کسی فلان جا هس میریزم بهم عصبی میشم بهش زنگ میزنم یا اگه نزنم هم بیاد خونخ انقد عصبیم حالم بد رفتارم باش بد میشه ک میفهمه دعوامون میشه کلا آدم شکاکی شدم به بیشتر رفتاراس حرفه‌اش شک میکنم میریم بیزون  ی خانمی تو مغازه یا جایی خیابون کنارمون یا در تماس باشیم باش رو رفتارش زوم میکنم اگه ی چیزی ببینم دیوونه میشم انقد ک میفهمه هزار تا فکر بد میکنم خودمم میدونم این رفتارم به ضرر خودم اعتماد بنفشم گرفته این اخلاقم ولی هی میگم بی خیال بشم باز میاد سمتم دکتر هم ی بار رفتم بهم دارو داد خوب نشدم مشاور هم رفتم خوب نشد میشم باز ی رفتاری میبینم ی هوو عود میکنه این پارانوییدم لذت زندگی ازم گرفته شده شوهرم همیشه حالش خوبه میگه تو رو دوس دارم ولی بعضی اخلاقت اذیتم میکنه 

سلام صبح بخیر  من کل جوابابای تاپیکتو میخونم بعد نظر میدم  ایشالا که  چیز خاصی نیست ...

سلام روز بخیر ممنون ک خوندین وقت گذاشتین 

بنظر من  که چیز خاصی نیست. بقول اون کاربر،  فکر آخر کار رو الان بکن. اگه فرضا خیانت کنه، ...

البته بگم ها خودش پریشب گف من صدا کن برم شهرداری بعد چن دقیقه گف از شانس بد فردا ولنتاین هس ولش کن پس فردا میرم و نرفت چون روز مرد رفته بود خودش خندید گف شانسی کارا من میافته روزای خاص 

البته بگم ها خودش پریشب گف من صدا کن برم شهرداری بعد چن دقیقه گف از شانس بد فردا ولنتاین هس ولش  ...

فکر کنم تاثیر بد تاپیکهای خیانت روی روانت هست.

فکرتو آزاد کن عزیز جان

راحت زندگیتو کن

فکر کنم تاثیر بد تاپیکهای خیانت روی روانت هست. فکرتو آزاد کن عزیز جان راحت زندگیتو کن

اینا رو میخونم ک بدتر میشم ولی دست خودم نیس اصلا حساس شدم رو این مسیله شاید دلیلش تنهایی و بیشتر وقت تو خونه هستم سرگرمی ندارم بلشه 

اینا رو میخونم ک بدتر میشم ولی دست خودم نیس اصلا حساس شدم رو این مسیله شاید دلیلش تنهایی و بیشتر وقت ...

ممکنه

یه سرگرمی خوب پیدا کن

یا یه دوست خوب که بتونه همدم و همیارت باشه، بهت امید بده  انگیزه بده، نمیدونم سنگ صبورت باشه و...

اگه شد تو دنیای واقعی، اگه نشد، تو دنیای مجازی.