2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی زشتم

1511 بازدید | 15 پست

بچه ها واقعا دلم شکسته

لاغرم دهنم گشاده دماغم بزرگه فاصله ابروهام زیاده

هیچکس حتی پیشنهاد دوستی بهم نمیده

تو خیابون شنیدم بهم گفتن چه زشتع

من چیکار کنم مگه دست خود ادم بوده زشت باشه

منم دلم میخواد دوست داشته بشم 

بخدا با همه مهربونم سر زبون دارم کلی به همه محبت میکنم ولی واقعا هیچکس دوسم نداره خیلی خستم

نگین عکس لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزنم ولی خب واقعا اخرش که چی  چه به درد میخوره همچین زندگی

ی تغییر خیلی بزرگگ  انجام بده دلت شاد شده   سبک لباس پوشیدنت از دم عوضض کن   تیپ لش بزن   موهات کوتاه کن رنگ کن    برو فیشال پوست انجام بده  پوستت سفیدتر شه   نصف زیبایی ب پوستهه   ابرو هم خیلی مهمه    وقتی  به این دو برسی  تیپ هم قشنگ باشه  بقیه چیزا کمتر ب چشم میاد   رژ پررنگ نزن   رنگ هلویی  به همه میاد    ریمل بزن خط چش اینا نزن    پیرسینگ گوش انجام بده  گوشواره  و  گردنبند خفن بخر  ناخونات ژلیش کن  میبینی چ خوشگل میشی  مدل مو جدید  ک تا حالا امتحان نکردییی

ب مژه هات تا ی ماه روغن کرچک بزن  فوق العاده بلند میشن من خودم انجام دادم  وقتی ریمل میزنم بهم میگن مژه کاشتی   عینک آفتابی بخرم    کلاه بپوش  ب پوستت  ویتامین سی بزن     ماست خیلی خوبه   قرص اهن بخور  چاق میشی و سفید  سیاهی زیر چشم کم میشه   پرانرژی میشی    ورزش کن  خوش هیکل شی  هیچ چی ی شبه اتفاق نمیفته

حالا تو بهتری من چشمام پف دارن یه وقتایی زیاد میشن یه وقتایی کم فقط یه وقتای نادری از خواب پامیشم پفش میخوابه خوبه مثله من نیستی قدر خودتو بدون تو زشت نیستی فقط اعتماد بنفس نداری