2777
2789

علایم بارداری دارم

لک لانه گزینی س روز قبل پری

دل درد داشتم روز پری ولی نشدم

زیر دلم تیر میکشه

ولی بی بی چک منفی شد دیروز.امروز پنجمین روز موعدمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم اقدام داشتم

ان شالله ک یه بچه سالم و زیبا خدا بهتون هدیه میده

ولی زیاد رو نتیجه بیبی چک حساب نکن من یکی از دوستام بیبی چکاش سه بار منفی شده بود بعد ۲ ماه فهمیده بود بارداری خارج از رحمی بوده خدا روز بد برات نیاره پدرش دراومد خودشو شوهرش تا بندازنش

ممنون گلم ینی خارج رحمی انقدر سخته

اره بخدا تصور کن مثلا خدایی نکرده جنین بخاد تو لوله فالپ تشکیل بشه اونجا مویرگ خونی خیلییی کمتره خوده رحمه اصن اکسیژن و غذا بهش نمیرسه اگ برسه عم ب زوررر یه جنین ناقص تشکیل میشه بیرون اوردنشم خیلی سخته اصن از واژن خیلیی دور میشههه

با آز بارداری خارج رحم هم معلوم میشه

همون موقه سریع نه مثلا شما اگ باردار باشی به شکل صحیح بعد ۲ ۳ هفته ازمایش نشون میده ولی خارج از رحمی مثلا یکم ک بگذره مشخص میشه مثلا بعد ۱ ماه بالاخره باید یکم جنین بزرگ شه تا علائمش ظاهر شه دیگ خارج از رحمم اکسیژن و غذا نمیرسه به راحتی روندش طولانی تر میشه

با آز بارداری خارج رحم هم معلوم میشه

ولی خب خارج از رحمی و من بیشتر با سونوگرافی شنیدم میگن مشخص میشه با ازمایشم بعده مثلا یکی دوماهه اونم بخاطر اینکه علائمش میاد