2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد قرص اورژانسی

1214 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.

من روز ۵ قاعدگیم یه رابطه سطحی داشتم که حس میکنم پیش اب همسرم روی دستشون بود و به من مالیده شد!

منم ۳۰ ساعت بعد رابطه یه قرص اورژانسی ۱.۵ خوردم.

الان ۵ روز گذشته و خبری از خونریزی نیست... میترسم خیلی.. اصلا اصلا اصلا اصلا بچه نمیخایم🥺

به امید یه روز خوب🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب رو دست اون بوده توچرا قرص خوردی

قرص اورژانسی پریود رو بهم میریژه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

سر وقتش ميشي يا دو هفته بعد

ب اين زودي منتظر نباش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
چون با پیش اب بوده و اینکه رو دستش بوده اول احتمال حاملگی قطعا صفر

والا ترسیدم به خدا

توی نت میزنم هی میگن با هر طریقی که اسپرم به دهانه واژن برسه، امکان بارداری هست... 

ولی درکل، ممنونم ک کمکم کردی❤

به امید یه روز خوب🌱
عزیزم امان نداره ابنجورب اومم با پیشاب اونم روز ۵ دوره

خدا از زبونت بشنوه...

آبجی یه طوری بدی ام.. اینقد استرس دارم، الان ک سرکارم دلم میخواد بزنم زیرگریه... وسط این همه ناراحتی و مشکلات، این مشکل هم بهم اضاف شد. ممنونم ک ارومم میکنی

به امید یه روز خوب🌱