2777
2789

سرزنشش نکنید اشتباه کرده الانم جبران میکنه، دختر خوبم اون اصلا نمبتونه کاری کنه به شرطی که دیگه همین الان حذف و بلاکش کنی و هیچی دیگه براش نفرستی ، توبه کن خدا خودش کمکت میکنه

گولش رو نخور میخواد هر بار با عکسات ازت باج بگیره در حالی که اگه باج ندی و عکس نفرستی هیچ کاری هم نمیتونه کنه ، عکستم ان شاالله بعد از مدتی حذف میشه از گوشیش

بس کن بچه! برو سر درسومشقت

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بقیه ی چیزا به درک جواب خدارو چی میخوای بده اگ اون به پسره بخاطر اندامت تحریک شده باشه زنا کردی

تحریک؟؟زنا؟؟؟عزیزم تعریف زنا یه چیز دیگست،یکم بیشتر مطالعه کن

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

توی شاد چیزی نفرست، میبینی زیر نظر ارگانی میشه . فردا از مدرسه وآینده درسی و شغلی برات دردسر میشه. من حدس و گمان خودم رو گفتم ولی بخان که چیزی نیست این چیزارو کنترل و نظارت کردن هر چند موردای دیگه مهمه براشون.

تو اصلا هک نشدی این همون نفر قبلیه که میخواد بفهمه تو چقدر ساده ای وازت سواستفاده کنه توام هردوشونو بلاک کن واون برنامه روحذف کن البته منتظرباش تو برنامه های دیگه بیاد ودوباره چرت بگه بازم بلاک کن وخام نشو

کسی که میدونه اقتضای سن چیه درکش بالاتر میره و بیشتر مراقب خودش هست نه اینکه ازش نهایت استفاده رو ببره و بگه اقتضای سن

شما که اینجا خیلی احتیاط کردی و مراقب بودی که سرزنش نشی تو شاد هم همینکارو میکردی

فکر کنم الان هم چون گیر افتادی پشیمون شدی ولی اگه واقعا پشیمون شدی امیدوارم خدا کمکت کنه و زودتر سربه راه بشی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

خب اگه قبلیه هکم کرده بود واقعا چی این الان از کجا فهمید هکم کردن....که میخاد کمکم کنه چون بالافاصله ...

دختر چقدر ساده ای مگه چند سالته این همون قبلیه حذف کاربری کردی باز از یه اکانت جدید بهت پیام داده بعد با دیدن عکس و فیلم تو چجوری یکی دیگه رو پیدا میکنه ؟ خودت خندت نمیگیره؟ داره ازت سو استفاده میکنه هک و این داستانا که بهت گفته همش دروغه توام بترسونه بگو به خانوادم گفتم میخوان فتا شکایت کنن بعد هم کلا دلیت اکانت کن و از اون برنامه خارج شو

لخت کامل ولی صورتم نیست.... این میگه اگه بدی میتونم شناسایی کنم و بدون هیچ دردسری مشکلت رو حل کنم از ...

نه ابن کارو نکن ، داره کلاه سرت میزاره ، از اون برنامه بیا بیرون هیچ کاری نمیتونن بکنن ، به کسی که تو اون برنامه بهت پیام میده اعتماد نکن . واسه فرستادن عکس اول هم به پلیس فتا برو اونا نمیزارن خانوادت بفهمن