2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا مادرشوهر عوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه قطع کردیم 

مثل سگ پشیمون شدم این همه از جون و دل براشون گذاشتم رفتم کمک آخرشم اینجوری بی منتم کنن

به نظرتون من کار اشتباهی کردم

این چیز زنونرو پدر شوهرم خودشو انداخت وسط

باید به بزرگترش گلایه می کرد عجب خونواده ای داره شوهرت بیچاره

خب ایشون شده بزرگتر اجازه به هیچ کس نمیدن خودش شده همه کاره اجازه نمیدن مادره حرف بزنه پدرشون هم فوت شدن فقط شوهر من تنها که نه سه تا برادها دیگه هم دعوت نکردن فقط یه دونه برادرش بوده و دوتا خواهر مادر خیلی یه دفعه تی عقد وعروسی گرفتن هیچ کس هم خبر نداشته همه شوکه شدن 

حق با مادر شوهرته اون فقط گفت چرا میخوای بری نگفت که نرو باباتو ببین....منظوری نداشتی ولی ادبیات حرف ...

عزیزم بارها شده بد حرف زده من چیزی نگفتم دوما اصلا بد گفته باشم که نگفتم مسائل خانوادشون به من چ

عزیزم بارها شده بد حرف زده من چیزی نگفتم دوما اصلا بد گفته باشم که نگفتم مسائل خانوادشون به من چ

شما دیگه رسیدی نباید زنگ به مادر شوهرت میزدی هر مسئله ای باز نکن وگرنه اختلافات زیاد میشه...قبل ازینکه بگی میخوام برم بابام ببینم مگه چیزی شده بود که ناراحت بشی؟