2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8380 بازدید | 231 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش با خواهراش صحبت میکنه رابطشون بهتر میشه  تو خونه شما پدر و مادرتون کنترل نمیکنن خانواده ...

اهان پیچیده شد یه کم مهم خودشه زن فقط توجه همسرو میخواد 

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜

30سالشه 3تا بچه داره

به نظرم خستس

وضع مالیتون چطوره؟براش هدیه بگیر و سعی کن از کسی که حالشو بد میکنه دورش کنی حتی خواهرات

و بهش یادآوری کن که دوستش داری و الویت اول و آخرته

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

فقط و فقط بهش محبت کنین 

بی وقفه محبت کنین ببینین دنیارو براتون زیرورو میکنه 

اگه پدر بچم ذره ای بهم توجه و محبت میکرد دنیارو به پاش میریختم ولی صدحیف 

زن فقط محبت و توجه میخواد یه چندوقت یه بارشما بچه هارو نگهدارین ایشون یه روز با دوستاش بره روحیه اش عوض شه 

حتما براش هدیه بگیر..مسافرت ببر..یه طوری رفتار کن ک بفهمه قدرشو میدونی..از یه جای به بعد واقعا زن خسته میشه بچه میشه دلش فقط توجه میخواد

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

کاملا درکش میکنم و ازتون خواهش میکنم که درکش کنید 

به نظر من یه مدت بیشتر بهش اهمیت بده تو کارای خونه و بچه داری کمکش کن حتی وقتایی که سر کاری بهش پیامک عاشقانه بده یه مدت امتحان کن حتما جواب میده این روش 

از چی دلگیره؟

چرا خواهرتون اومد وسط زندگیتون؟! از ۹ سالگی مگه گفته بودین خواهرتون میاد با شما زندگی کنه ؟! شما ی بچه همون اول انداختین تو دامنش که بی وفایی هم داشته و مزاحم زندگیتون بوده اونوخ می‌پرسین از چی دللگیره خب مشخصه از چی