2777
2789

من خودم خیلی برنانه داشتم اما طاقت نیاورم و همون شب در حالی که ازش فیلم میگرفتم باباشدنش رو تبریک گفتم از ذوقش نمیدونست چیکار کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ذوق میکنن؟!!!!من همش حس میکنم خوشحال نمیشن ،یا اینکه مگه کار خودشون نبوده چرا تعجب میکنن😁😂

اره برای من که همش بوسم میکرد داشتم تو بغلش خفه میشدم 

واقعا ذوق میکنن؟!!!!من همش حس میکنم خوشحال نمیشن ،یا اینکه مگه کار خودشون نبوده چرا تعجب میکنن😁😂را ...

کار خود ناکسشونه ولی وقتی یه مدت اقدامی قضیه فرق میکنه.مثلا چندماه که پریود میشی دیگه منتظر نی نی نمیشن.وقتی مثبت میشه حس موفقیت پیدامیکنن😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بی بی چکم مثبت شد اومدم نشونش دادم کار خاصی نکرد انگار براش عادی بود اخرشم خودش باعث مرگش شد

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.

منکه ماه چهارم اقدامم بود ۳ بار مایوس شده بودیم همسرم میگفت چک نکن بذار کامل پریودت عقب افتاد بی بی بزن، ولی من طاقت نداشتم از بعد تخمک گذاریم متوجه شدم حاملم ولی بی بی منفی نشون داد باورم نشد میدونستم اینبار خبراییه چند روز بعد بی خبر از همسرم دوباره بی بی زدم مثبت شد کادو کردم و براش قایم کردم عصر ک اومد فیلمشو گرفتم و ادرس کادوشو دادم ک بره پیدا کنه و باز کرد دید بله بابا شده...

عزیزم امضاتو دیدم،ان شاالله به زودی به خواستت میرسی

امیدوارم ممنون عزیزم♥️

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.