2777
2789

اول خودم بگم😁

خواب دیدم شهاب حسینی عاشقم شده به خاطر همین من رو دزدیده و زندانی کرده. منم به زور از دستش فرار کردم اونم دنبالم اومد. وقتی که بهم رسید و منو گرفت دیدم هوا پسه گفتم عزیزم لازم نبود منو بدزدی من خودم کنارت می‌مونم😭😂 بعدشم به خوبی و خوشی زندگی کردیم🤣

عاخه این چه خواب سمی بود من دیدمممم

از همین تریبون از شهاب حسینی معذرت می‌خوام بابت این خواب سمی😂✋

ولی خدایی بدبختی کشیدم در طی روند فرار. حقم این نبود😕😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش خواب میبینم همسرم زن گرفته یا تو خواب یه زنه رو دوست داره صبح انقد باهاش دعوا میوفتم و میزنمش 

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

یه بار خواب دیدم نی نی سایت قراره کاربرا رو ببرا اردو بعد کم سنا باید رضایت نامه داشته باشن🤣🤣🤣🤣 من یادم رفته بود داشتم از نی نی یار خواهش میکردم و هی گریه میکردم نی نی یار سرم داد میزد صد بار گفتم رضایت نامه بیار نمیبرمت😑😑😑 خیلی سم بوددد

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج   خوابتو دیدمااا😂😂😂

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘

منو بگو خواب دیدم لب دریا با باراک اوباما ازدواج کردم بعد باراک فرار کرده پریده توی آب گم شده با هلیکوپتر و زیر دریایی دنبالش میگردم که فقط بیاد منو بگیره سینگل نمونم آخرش هم خودم مجبور شدم بپرم تو آب دنبالش بگردم نمیدونم پیداش کردم ازدواج کردیم یا آخرش سینگل به گور شدم

یه بار دیگه خواب دیدم بهنام بان.ی (؟) توی سوریه وسط جنگ کنسرت گذاشته😂 هیچ کس دیگه ای هم توی کنسرتش نبود به جز من😂 منم برگام ریخته بود از اینکه چه اتفاقی داره میوفته اینجا😂

😂😂😂یکی دیگه پیدا شد مثل من خواب سم ببینه خداروشکر تنها نیستم😂😂

خواب دیدم با بایدن تو کاخ سفید داریم مذاکره میکنیم و من یکی از مقامات بلند پایه ایرانم😂😂😂

بعد تو خواب کت و شلوار مجلسی با پاشنه بلند پام بود سرم حجاب نداشت وسط مذاکره خبر دادن به دلیل رعایت نکردن حجاب اسلامی اخراج شدم😂😂😂😂😂بعد حالا هی میخواستم برم توضیح بدم به مقامات بایدن ولم نمی‌کرد میگفت بمون تو حیفی عزیزم😂😂😂😂از بس دستمو کشیده بود دست درد شدم بعدم که از خواب بیدار شدم دیدم دستم درد میکرده واقعا😂😂

خوابم سیاسی شد😂😂😂