2777
2789
عنوان

دختر ده سالم با یه پسر رابطه داره میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42032 بازدید | 180 پست

چه اشکالی داره ؟ اصلا چطور به این دوستی میگی رابطه؟!!!! خیلی طبیعیه الان پسر ده ساله من با دختر خاله ش ساعتها بازی آنلاین میکنن و صحبت میکنند ! من باید به این بگم رابطه!!؟؟؟ 

😶😶

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته تمااام

خیلی قشنگه حتما بخونید:                                                                                  میدونی موقع تولد وقتی خدا داشت بدرقمون میکرد چی گفت!!!!!!!؟؟؟؟            گفت: داری به دنیایی میری که غرورت را میشکنن و به احساس پاکت سیلی میزنن!  نکنه ناراحت بشی......!!!                          من تو کوله پشتیت عشق گذاشتم.....تا ببخشی!!                                           خنده گذاشتم ...‌....تا بخندی!!!           اشک گذاشتم .......تا گریه کنی!                و                              مرررگ گذاشتم ...   تا بدونی دنیا ارزش بدی کردن نداره!!!     پس خوب باش و خوبی کن!❤🖤
وای وای چقدر تفکراتتون داغونه  مگه حالا چیکار میکنه حکم قتلشم صادر کردید  بس کنید خجالت ...

همین دوستی و ارتباط ساده می تونه به جاهای فجیع تر کشیده بشه

و صد البته از الان همه فکر و ذکر دختر و پسر همین روابط میشه و هوس هایی که به اصطلاح بهشون میگن عشششششق🤯

اللهم عجل لولیک الفرج   

من یه بار رفتم خونه عموم که ماهواره داشتن اونجا یه دختری دوست پسرش اومد من اشتباهی متوجه شدم تا کلاس هفتم فکر میکردم لوس پسره

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اگه حرف عادی میزنن بهش واکنش نشون نده چون اگه خیلی حساسیت نشون بدی بدتر میکنه حتی پنهان کاریم میکنه

اره به نظرم حرفاشون عادی باشه البته نشنیدم چی میگن پنهونی زنگ زده

عصر حجر اینه که رابطه ی دختر و پسر رو در حد سـکـس میدونن و در حد این میبینن که مثل دوتا دوست نیستن.. ...

شما دختر وپسر خودتون بزارید راحت باشن وعصر حجر پیش نرن دنیایی ادما باهم فرق داره

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت