2777
2789
عنوان

دختر ده سالم با یه پسر رابطه داره میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42044 بازدید | 180 پست

ببین منم دختر دارم منتها پانزده سالشه و مشکلات اینجوری باهاش دارم ولی خدایی تو ده سالگی داشت کاردستی درست میکرد دختر شما زود شروع کرده .حالا کاریه که شده شما الان هر چی به دخترت بگی گوش نمیده کتک بزنی و گوشی رو بگیری هم فایده ندارد فقط از شما بدش می یاد و ازت دور میشه اگر مادر اون پسر خانوم خوب و با شخصیتی هست باهاش درمیون بذار باید این رابطه از سمت اون آقا قطع بشه به همسرت نگو من در مورد این مسایل به همسرم چیزی نمی‌گم چون آقایون تو این جور مواقع برخورد خوبی ندارن نذار همسرت بفهمه اعتماد دخترت رو جلب کن غصه نخور این روزها هم میگذره مادر بودن سخته دیگه باید خیلی سختی بکشی تا بچه ها به ثمر برسن هر طور شده خودت با پسره حرف بزن یا با مادرش در میون بذار وقتی مطمین شدی رابطه شوند قطع شده حتما حتما گوشی رو ازش بگیر واقعا دلت نسوزه وگرنه ابروتون میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کودک ده ساله حریم خصوصی نداره و تو و پدرش حق دارید دخالت کنید توی امور اون و باید تحت نظارت شما قدم برداره.. در اختیار گذاشتن اینترنت برای کودک کاملن اشتباهه و سن مستقل شدن و نت پانزده سال به بعد است...ازش هرجه سریعتر گوشی رو بکیر و ادبش کن اون از شما حساب نمیبره..و دجار بلوغ زودرس شده

فالگیرِ نی نی سایتم😎...‌🥰❤کاربر سال ۹۷ هستم که کاربریم طی یک‌ عملیات انتحاری در آذر ۱۴۰۱ ترکید🥴
من ده سالم بود نمیدونستم پسر رو با چه (س) ای می نویسن😐

من دبیرستان بودم با اتوبوس اومدم خونه اومدم بلیط بدم کمک راننده دستم خورد به دستش تا مدت ها فک میکردم اگه حامله بشم ازش چه خاکی به سر کنم از کجا پیداش کنم

دردم از یارست و درمان نیز هم

ببخشید ولی من بیشتر از خونسردی شما ترسیدم تا کار دخترتون اینکه الم شنگه بپا کنه اصلا مهم نیس اصلا خودزنی کنه  قاطعانه گوشی رو ازش بگیر خودت نمیتونی ب پدرش بگو انجام بده و شما اصلا حمایت نکن ازش 

😂😂😂😂😂 وای خدا خندم گرفت، علی فدات بشه😂

بهش گفتم خلوک  شب دستشویی میگیرت میترسی تا تو حیاط بری بعد میری واسه دخترا پیامای عاشقانه میدی گوزو  گفتم اون دختره میدونه که تو دماغتو بالانمیتونی بکشی بعد به دختره گفته بود ۱۸ سالمه 😐😂 

عزیزم اولین کاری که میکنی با یه مشاور در میون بزار . اونم نه هر مشاوری. درست و حسابی باشه. اونی که بخواد کاری کنه بدون گوشی هم کارشو میکنه. پس عاقلانه و متخصصانه پیش برو. من دخترم ۱۴ سالشه. اینو گفتی تنم لرزید. باید از عواقب کارش مطلع بشه که آگاهانه کنار بزاره این چیزارو

وای وای چقدر تفکراتتون داغونه  مگه حالا چیکار میکنه حکم قتلشم صادر کردید  بس کنید خجالت ...

عزیزم روشن فکری هم خوبه ولی نه در این حد این دختر از همین الان ضربه ی روحی رو تجربه میکنه اگه پسره ازش رابطه بخاد چی بعدش چی میشه یه نظرت ؟؟؟؟