2777
2789
عنوان

چن ماهه اقدام کردم ولی باز عادت شدم امروز ناراحت ترینم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 45 پست

[QUOTE=274121716]عزیزم چجوری باید چایی رو درست کرد؟ ینی دونه ها رو دم کنیم یا آسیاب بشه؟[/QUOTE

دونه هارو دم کن زیادم بریزی

دوتا قاشق غذا خوری پر

همه شو هم سعی کن بخوری

خیییییلی تو بارداز شدن تاثیر. داره من خودمم زود باردار شدم اول خواست خدا دوم امام ررضا قربونش برم و بعدم همین روش. درمان

عاشقشم چون اونه همه ی آرامشم😍 همسرم😍
اصلاح سبک چطوریه؟میشه توضیح بدید

بله عزیزم 

ترک قند و شکر و محصولات کارخونه ای 

رژیم غذایی سالم

خواب منظم 

پیاده روی 

کنترل استرس 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاءالله به وقتش باردار میشی

من خودم 2سال اقدام کردم تا بار دار شدم

دکتر می‌گفت مشکلی نداری و همش آمپول و داروهای تقویتی میداد نشد

رفتم یه طب سنتی کلی عرقیجات داد نشد

این یکی طب سنتی که رفتم داروهاش خیلی کم بود

خودش گفت بین 7_۷۰ روز باردار میشی

منم ۳۰ روز بعد باردار شدم

طب سنتی مطمئن خیلی بهتره هم کم هزینه تر هست هم عوارضش کمتره

الهم عجل لولیک الفرج
من ی سال اقدامم هنوز باردار نشدم میترسم برم دکتر😞

قبل از دکتر اینم که میگم امتحان کن. گَزنگَوی سه روز یا چهار روز اول پریودی ناشتا بخور، از عطاری بگیر یا تو شیر یا آب داغ حل کن. یه چیزی هست اسمشو نمیدونم از اینا که با هم مخلوط میکنن کشمش و گردو ...واسه زن زائو با روغن حیوانی میدن میخورن، از اینم بخور تو پریودیت. 

برو دکتر ببین مشکلت چیه نترس 

عزیزم غصه نخور درست میشه.الان که پری هستی چایی زیره سبز و سیاه خیییلی بخور تخم دون هات فعال میشن و ق ...

اوه چه خبره 

تا موعد بعدی سه هفته هر روز؟

هیچ دکتری اینو نمیگه

کیفیت اسپرم از دست میره 

چندوقته اقدامی؟؟ اگه چند ماهه چرا خودتو بستی به دارو دوا.  میزاشتی اگه ۶ تا یه سال نمیشدی اونوق ...

اخه یک ماه اقدام کردم قبل از این که برم دکتر و باردار شدم بخاطر یبوست شکمم فشار اومد سقط شد حتی ویار هم داشتم چن روز ولی قلبش اینا تشکیل نشده بود منم چون سنی نداشتم بعد ۳ ماه استراحت رفتم دکتر برا اقدام دوباره ک هر بار میرم کلی پول ویزیت دارو سونو ... و بازم نا امیدی 

عزیزم نبات هم جزو شیرینی‌جات به حساب میاد؟ینی مثل قند و اینا اثر داره یا خوردنش خوبه؟

نه عزیزم از شکر درست شده دیگه ،من خرما و توت خشک و انجیر و اینجور چیزا می‌خوردم ،بیشتر خرما ارده با چای می‌خوردم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
کجا رفتین؟

توی شهرم(مشهد) یه نفر رو معرفی کردن من واسه درمان سینوزیت رفته بودم ازم پرسید چرا افسرده هستی

گفتم چون ۲ ساله اقدامن باردار نمیشم

گفت بهت دارو میدم 

زیاد امید نداشتم ولی سریع جواب گرفتم

الهم عجل لولیک الفرج