2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین .

366 بازدید | 56 پست

خانوما یک سوال زنونه دارم.من دوران پریودیم .رابطه دهانی با همسرم داشتم.خیلی معذرت میخام منیش یکم ریخت کف دستم رفتم دستمو بااب خالی شستم چون وسواسم بلوز شلوارمم عوض کردم نمی‌دونم چرا باصابون نشستم فقط دستمو گرفتم زیر شیر کصیفیا از دستم بره .بعد ک لباس عوض کردم رفتم دست شویی خب طبیعتاً با همون دستم خودمو شستم 

حالا میترسم میگم نکنه ب دستم چیزی مونده باشه حامله شده باشم ،اگه خنده دار حرف میزنم نخندین خب اطلاعاتم همینقدره.اصلا تو این دوران پریودی امکانش هس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشی 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم