بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو پریودی بعضی مردا نمیتونن تحمل کنن شوهر منم روزارو میشمره🤣🤣🤣
نه برای ما اینجوری نیس دوازده ساله زندگی میکنیم
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
ماله من دو روز سه روزه ولی اصلا نگفته شوهرم مثلا پری هستی طاقت ندارم و اینا
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
خب دو سه روز طاقت میارن دیگ هفت زیاده تازه این سری دو سه روز قبل پریودیم خبری نبود😂😂😂😁😁😁
خخ