2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین .

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .اخه با شوهرت بودنی ترس از بارداری نداری. ضرر نداره راحت انجام بده..یکم اموز شهم ببین که خوب ...

ترس داره گلم 

وضعیت مالیشو نداریم 

دخترم همش چهار سالشه و فوق العاده حساس 

همسر قبلی شوهرم برامون اعصاب نداشته دعا کن سرش کم ش 

دفعه فیلم آزمایشهای قبل بارداری نرفتم میخام اینسری برم پس نباید یهویی بشه 

شوهرمم یکم بی خیاله ترس دارم از بارداری مجدد

تو پریودی بعضی مردا نمیتونن تحمل کنن شوهر منم روزارو میشمره🤣🤣🤣

نه برای ما اینجوری نیس  دوازده ساله زندگی میکنیم 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
ماهم ۱۲ سال پریودیم ۷ روزس زیاده🤣🤣🤣

ماله من دو روز سه روزه  ولی اصلا نگفته شوهرم مثلا پری هستی طاقت ندارم و اینا

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
خب دو سه روز طاقت میارن دیگ هفت زیاده تازه این سری دو سه روز قبل پریودیم خبری نبود😂😂😂😁😁😁

خخ

خدا رحم کنه😅😅

عاره بعضیا طاقت ندارن