2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین .

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این مردا  نمیتونن صبر کنن  پری خانوم  تموم شه  تمیز شه بعد رابطه بزارن  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
احتمالا شما با دوست پسرتون اینکارو کردین درسته

بابا تاپیکامو برو ببین نصفیش برا مادرشوهر و شوهره 

چرا حق الماس می‌کنی برا خودت 

مگر اینقدر واقعا دهانی ضرر داره بگین منم ب شوهرم بگم ک پیلم نکنه

بابا تاپیکامو برو ببین نصفیش برا مادرشوهر و شوهره  چرا حق الماس می‌کنی برا خودت  مگر این ...

نه .اخه با شوهرت بودنی ترس از بارداری نداری.

ضرر نداره راحت انجام بده..یکم اموز شهم ببین که خوب انجام بدی.

چ ضرری..فقط تمیر باشین دوتایی

خداروشکر شوهرم رعایت میکنه فقط تو این مورد ادمه🤣🤣🤣🤣🤣شوخیا ادم خوبیه😅😅

شوهره منم  اینجور کارارو نداره  اصلا  رابطه هر وقت تونستیم حال داشتیم داریم وگرنه اجباری نیس  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم