2777
2789

دختره ۸۷ پسره ۷۵ 

یکی از فامیلامونه دختره 

ما کلا رسم داریم دختر تو این سن نامزد کنه بعد ۲ ۳ سال ازدواج کنن 

حالا مامانمو و خالم همش این دخترو میکوبونن تو سر منو دختر خالم چون این همسن منه و دختر خالمم دو سال از ما بزرگتره و ما نامزد نکردیم چون قصدمون مستقل شدن و سر کار رفتنه نه ازدواج

واقعا خیلی ناراحتم تو این خانواده و فامیل به دنیا اومدم اینجورن که میگن هرکی ازدواج کنه عرضه داره

پسر خالمم متولد ۸۶ نامزدش ۴ ماه از من کوچیکتره دوماه پیش عقدشون بود

جالبه که این دختر صلاحیت رانندگی و رای دادن نداره ولی شوهر میتونه انتخاب کنه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کاری به سنش که کمه ندارم شاید بلوغ عقلی و فکری داره ولی ۱۲ سال اختلاف سنی رو اصلا تایید نمیکنم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

مجردی عشق کن برای خودت 

ول کن حرف بقیه رو

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

اگه دختره و پسره هر دو راضین به کسی چه ربطی داره؟چه اشکالی داره؟انقدر بدم میاد به زور میگن نه دختر سن کم باید با پسره سن کم بره خب شاید اون دختره کلا از مردای پخته و سن بالاتر خوشش بیاد همه که یجور نیستن سن عقلی همه با هم فرق داره

به نظرم تو هم یکیو برا خودت پیدا کن ولی یکی که خوب باشه محدود کننده نباشه آدم باید تمام زوایای زندگیش رو با هم پیش ببره البته تاکید میکنم به اخلاق طرف خیلی توجه کن که خوب باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...