دوستان ما تو یه شهری زندگی میکنیم کوچیک اینجا غریبیم یعنی زبان ما با اینا فرق داره بعد ما مغازه داریم یه خانومی اومد ۲تومن از همسرم خرید کرد گفت میرم کارت میکشم ولی خبر ازش نشد آدرس منزل داد گفت مطمعن باش میدم رفتیم اونجا آشنا شدیم گفت لباس بچه وسیله کهنه یا چیزی اگر داری بده من میخوام منم گفتم میده دیگه آدرس خونش رو هم که داریم دادم بهش اینم شد ۲ تومن جمعا شد بدهی اش ۴ تومن حالا ۴ماهه هی میگه امروز میدم فردا میدم گاهیم فحش میده میگه کو مدرک داری؟نمیدم برو گم شو پلیس فتا هم میگه زیر ۵ میلیون قابل پیگیری نیست ما حتی اسم و فامیل این آدم رو نمیدونیم که بریم حل اختلاف شکایت کنیم فقط یه آدرس داریم که اونم اینقدر گذشت که اسباب کشی کرده رفته الان چی کار کنم؟میگم برم دم خونش از همسایه هاش بپرسم برم شکایت کنم؟برم پیداش کنم آبروش رو ببرم؟نمیدونم چی کار کنم هیچی به عقلم نمیرسه اینقدر شاکی ام از خودم و سادگی ام که حد نداره اینم بیخیال پولو خورده داره راحت زندگی میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من رفتم خونه کسی تمیز کردم اینقدر پولدار بود والا اون پول منو نداد هنوز
چطور این جرات کرده پول شمار بخوره چطور بهشان وفا میکنه
دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین....
از یه دعا نویسم کمک گرفتم گفت اینا پول بده نیستن به پولت نمیرسی دلم میخواد فقط آدرس محل کار مرده و خونه جدید شون رو پیدا کنم برم آبروش رو ببرم برم به همه بگماینا دزدن میدونید میدونم به پولم نمیرسم ولی دلم آروم نمیشه این راحت بچرخه کیف کنه ۴ ماهم ما رو بکشه دنبال خودش میخوام یه کاری کنم دلم خنک بشه به پولم که نمیرسم حداقل اونو ادب کنم ولی نمیدونم چه کنم
پوله اینقدر برام مهم نیست ولی دلم میخواد روش کم بشه با کس دیگه این کارو نکنه میخوام آبروش رو ببرم پیش همسایه هاش یا محل کار مرده باید برم دنبالش آدرس پیدا کنم ازش اینقدر عصبی ام ازش که نگووو پولو خورده فحشم میده بهم