2777
2789

دوستان ما تو یه شهری زندگی میکنیم کوچیک اینجا غریبیم یعنی زبان ما با اینا فرق داره بعد ما مغازه داریم یه خانومی اومد ۲تومن از همسرم خرید کرد گفت میرم کارت میکشم ولی خبر ازش نشد آدرس منزل داد گفت مطمعن باش میدم رفتیم اونجا آشنا شدیم گفت لباس بچه وسیله کهنه یا چیزی اگر داری بده من میخوام منم گفتم میده دیگه آدرس خونش رو هم که داریم دادم بهش اینم شد ۲ تومن جمعا شد بدهی اش ۴ تومن حالا ۴ماهه هی میگه امروز میدم فردا میدم گاهیم فحش میده میگه کو مدرک داری؟نمیدم برو گم شو پلیس فتا هم میگه زیر ۵ میلیون قابل پیگیری نیست ما حتی اسم و فامیل این آدم رو نمیدونیم که بریم حل اختلاف شکایت کنیم فقط یه آدرس داریم که اونم اینقدر گذشت که اسباب کشی کرده رفته الان چی کار کنم؟میگم برم دم خونش از همسایه هاش بپرسم برم شکایت کنم؟برم پیداش کنم آبروش رو ببرم؟نمیدونم چی کار کنم هیچی به عقلم نمیرسه اینقدر شاکی ام از خودم و سادگی ام که حد نداره اینم بیخیال پولو خورده داره راحت زندگی میکنه

کاربری دست دو نفره 🦦😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دو تومن دوم اوج سادگی رو نشون میده.

برو در خونه همسایه ها شاید ادرس و شماره ای پیدا کردی ولی وقتی نه رسیدی داری نه مدرکی قانون هم نمیتونه پشتت رو بگیره

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..

خب چرا اینقدر سریع اعتماد کردین.... 

چه مهربون بودین. 

من رفتم خونه کسی تمیز کردم اینقدر پولدار بود والا اون پول منو نداد هنوز 

چطور این جرات کرده پول شمار بخوره چطور بهشان وفا میکنه 

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 

بعید میتونم بدون هیچ مدرکی بتونی کاری کنی

دوتومن دوم دیگه چه کاری بود طرف اولی رو نداد دومین بار نمیدادین، حالا گذشت خودتو ناراحت نکن پرس و جو کن اما فکر نمیکنم بتونی کاری کنی چون مدرک نداری

از یه دعا نویسم کمک گرفتم گفت اینا پول بده نیستن به پولت نمیرسی دلم میخواد فقط آدرس محل کار مرده و خونه جدید شون رو پیدا کنم برم آبروش رو ببرم برم به همه بگم‌اینا دزدن میدونید میدونم به پولم نمیرسم ولی دلم آروم نمیشه این راحت بچرخه کیف کنه ۴ ماهم ما رو بکشه دنبال خودش میخوام یه کاری کنم دلم خنک بشه به پولم که نمیرسم حداقل اونو ادب کنم ولی نمیدونم چه کنم

کاربری دست دو نفره 🦦😐

پوله اینقدر برام مهم نیست ولی دلم میخواد روش کم بشه با کس دیگه این کارو نکنه میخوام آبروش رو ببرم پیش همسایه هاش یا محل کار مرده باید برم دنبالش آدرس پیدا کنم ازش اینقدر عصبی ام ازش که نگووو پولو خورده فحشم میده بهم

کاربری دست دو نفره 🦦😐

از یه دعا نویسم کمک گرفتم گفت اینا پول بده نیستن به پولت نمیرسی دلم میخواد فقط آدرس محل کار مرده و خ ...

حالا بخاطر ۴ تومن دعانویسه کلی پول ازت نگیره مواظب باش،

اینکه پول بده نیست که شکی نیست اصلا احتیاجی به دعا نویس نبود طرف مشخص بود قصدش کلاه برداریه

نه دعا نویسه آشنا بود فقط گفتم سر کتاب باز کن ببین اینا میخوان چی کار کنن اگر میدن و آدمای خوبین صبر کنیم گفت نه بابا کلاه بردارن پول بده نیستن

کاربری دست دو نفره 🦦😐