2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی خواب خدارو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 56 پست

دنبال ی راه حل بودیم اسم شوهرم از پیامبراس ایستاده بودیم نگاشون میکردیم ک نکنه نوبت بچم بشه یهو دیدم از جلو پای شوهرم ی نوری شرو شد سمت بالا ی نور سبز رنگ شکل ی پل کوچولو شد نگا کردم شوهرم نبود فقط من بودم ک پل جلوی پام بود نمیفهمیدم جریان چیه

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم

چشمت بی بلا گلم

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   

بدون اراده یا تکونی بخورم بطرف بالا کشیده شدم فقط نگا میکردم بچمو یادم رفته بود فقط منگ پل بودم ک شکل نور بود چطور میشد روی نور بایستم و نیوفتم ک حس کرذم کسی طرفم میاد نگا کردم کسی نبود ولی حسش میکردم نمیدونستم نور بود یا باد بود اصلا چیزی نبود ولی ب خودش قسم حسش کردم ی ابهت خاصی داشت از اون ابهتایی ک وقتایی پشتت بهش گرم بشه و از چیزی نترسی 

اصلا نمیتونم توصیفش کنم فقط حسش میکردم یهو ی صدایی اومد صدا هم قابل تشخیص نبود طوری ک نمیتونم بگم زن بود یا مرد پیر بود یا جون یا بچه ولی کاملا واضح میفهمیدم چی میگفت حتی اشارشو دیدم با اینکه چیزی جلوم نبود ک ببینم اشاره کرد ب دخترم گفت نگران چی هستی من مراقبشم تو مراقب خودت باش تعجب کرد کیه و چیه از کجا اومد 

گفت نگا کن چطور هواسم بهش هست نگا کردم دیدم هر بار ک نوبت دخترم میشد دخترم کشیده میشد ب عقب یکی دیگه رو جاش میبردن گریم گرفت برگشتم سمتش گفت من خدام نترس من دوست دارم قشنگ حس کردم چطور دستاشو باز کرد بغلش کردم با گریه یهو از خواب پریدم ایقد گریه کردم ک تا دو روز خواب ب چشام نمیومد از روز ب بعد پذیرفتم دخترمو هرچند یوقتایی اذیت میشم ولی ن قد قبلنا از اون روز ب بعد هرجا کاربری میزدم مینوشتم مسیر سبز ک واس خیلیا تازگی داره چون واقعا دلمو اروم کرد و راهو بهم نشون داد این اسم همه پسند شد همه هم دلیلشو میپرسن ازم 

خدا همه مارو دوس داره بچه ها همیشه باش حرف بزنید خدا صدامونو میشنوه ازش بخواین کمک کنه بخواین راه درست نشون بده همیشه ازش بخواین جان دخترم من هربار صداش زدم یجوری نشونم داده خیلیم خوشحالم ک دوسم داره و از زبون خودش شنیدم همیشه هم ارزو میکنم دوباره ببینمش 

حتما آدم خیلی خوبی هستی که این خواب رو دیدی.انشالله که عاقبت بخیر بشی.

نمیدونم کل تلاشمو میکنم ادم خوبی باشم پدرومادر خوبی دارم همه سرشون قسم میخورن ولی یوقتایی ب بدیه خودم شک میکنم میترسم بد باشم و ندونم 

خوش به سعادتت عزیزم 😘 حس خوبی گرفتم ازت برا دل منم دعا کن خیلی ناراحتم صاحب خونم ۸۰ تومن گذاشته رو پول پیش 😭کارم گریس از دیروز 

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
نمیدونم کل تلاشمو میکنم ادم خوبی باشم پدرومادر خوبی دارم همه سرشون قسم میخورن ولی یوقتایی ب بدیه خود ...

باقلب پاکت لطفادعاکن منم ب عشقم برسم خونوادش دس ازمخالفت بردارن..خداواقعامهربونه خیلییی

خدایاشکرت...❤️

خوش به سعادتت عزیزم 😘 حس خوبی گرفتم ازت برا دل منم دعا کن خیلی ناراحتم صاحب خونم ۸۰ تومن گذاشته رو ...

فدات نگران نباش خدا روزی رسونه منم لنگم باید دنبال خونه باشم الهی ک همه مشکلاتتون حل بشه بحق 5 تن

باقلب پاکت لطفادعاکن منم ب عشقم برسم خونوادش دس ازمخالفت بردارن..خداواقعامهربونه خیلییی

خیلی مهربونه ان شالله ک عشقت نصیبت بشه ولی اگ نشد دلخور نشو ازش عشقم بیدلیل چیزیو از کسی نمیگیره شاید مصلحت ب وصال نرسیدنه ان شالله ک جور میشه واستون باهم باشید 

فدات نگران نباش خدا روزی رسونه منم لنگم باید دنبال خونه باشم الهی ک همه مشکلاتتون حل بشه بحق 5 تن

انشالله یه جای خوب پیدا کنی