2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی خواب خدارو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 56 پست
خیلی مهربونه ان شالله ک عشقت نصیبت بشه ولی اگ نشد دلخور نشو ازش عشقم بیدلیل چیزیو از کسی نمیگیره شای ...

من باادمای زیادی سروکارداشتم صرفا نه دوستی ازدواجی و خواستگارهرکدوم ازخداخواستم نشده و یاشایدم دلی نخواسنم و واقعا ی مشکلاتی داشتن و نشده.ولی واقعادلی اینوازخدامیخام چون حس خوبی کنارش دارم..و ازخدامیخام حتی ب زور عیب نداره اگ هم خدای نکرده بدشد ک مطمعنم نمیشه بگم عیب نداره خواست خودم بود..و مطمعنم خوشبخت ترینم کنارش..مرسی قشنگم حتمادعاکن ک بهم برسیم

خدایاشکرت...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها هم بگین اگ دیدین لطفا

خیلی حس خوبی گرفتم اسیی ممنون 

خیلی ناراحتم از خودم خیلی وقته از خدا دور شدم خیلی دلم میخواد خدا به منم یه نشونه ای چیزی خوابی بیداری یه چیزی نشونم بده 

احساس میکنم خدا بهم حسی نداره توجه خاصی نداره 

دوسش دارم ولی خیلی کم کاری کردم 

خیلی حس خوبی گرفتم اسیی ممنون  خیلی ناراحتم از خودم خیلی وقته از خدا دور شدم خیلی دلم میخواد خ ...

فدات عزیزم ان شالله ک خدا دلتو اروم کنه خدا هیچ وقت بد نیس لین مایی ک مشکل داریم ازش بخوا باش حرف بزن باش پوست باش عشقم خیلی صبوره ب حرفات گوش میده تو هم مطمن باش ادم خوبی هست وخدا دوست داره ولی این لغزشا طبیعت ادمیزاده عادیه 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
فدات عزیزم ان شالله ک خدا دلتو اروم کنه خدا هیچ وقت بد نیس لین مایی ک مشکل داریم ازش بخوا باش حرف بز ...

انشالله ممنونم ازت دوست خوبم❤️

انشالله دختر خانم گلت هم همیشه شاداب و خندان باشه با توکل به خدا سلامتیش رو به دست بیاره 

نمیدونم کل تلاشمو میکنم ادم خوبی باشم پدرومادر خوبی دارم همه سرشون قسم میخورن ولی یوقتایی ب بدیه خود ...

انشالله که آدم خوبی هستی.خدا دوستت داره.نمازتو بخون.خدا خیلی مهربونه.همیشه خداروشکر کن.🌹

انیس جان خدا بانشانه با بنده هاش در ارتباطه

فهم درک کُنه وجودش از تصور مخلوق خارج هست

اما به شما نشانه ی عشق ومحبت داده که دوست داره شما رو (خوش به سعادتت) 

عزیز التماس میکنم از ته دل از عمق وجود 

برای فرج منجی دعا کنید 

جهان پر شده از بی عدالتی؛ حوادث؛ ظلم... 

از کردار زشت بعضی بندگان... 

خواهش میکنم به خاطر این نگاه ویژه خدا به شما 

تو خلوتت؛ خدا رو به عمه ی سادات قسم بده برای فرج 

که سفارش خود آقاست به ما... 

خیلی دعا کنید برای فرج... 

نمیدونم چه طوری بگم

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
انشالله که آدم خوبی هستی.خدا دوستت داره.نمازتو بخون.خدا خیلی مهربونه.همیشه خداروشکر کن.🌹

برام دعا کن بوقتش بخونم ممنون ازت عزیزم 😘

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
خدا همه مارو دوس داره بچه ها همیشه باش حرف بزنید خدا صدامونو میشنوه ازش بخواین کمک کنه بخواین راه در ...

کاش میتونستم این تایپینگتون سیو کنم فدای دستات ک این نوشتی امروز داشتم تو گوگل دنبال دعایی میگشتم که مردن آدم نزدیک کنه به دوستم گفتم خدا منو دوست نداره خوشال شدم تایپینگ دیدم خواهری جان میشه حالا ک اینقدر به خدا نزدیکی ازش بخای ب خیر صلاح منو از این گرفتاری نجات بده یجوری خیلی دردم نگیره ممنون منم واست حتما دعا میکنم انشاالله بیام تو شخصی بگم خدا غصم برداشت