2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی خواب خدارو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چه طور؟! 

کار هر شبم شده بود گریه تو حیاط تنهایی میخوابیدم و شکایتشو پیش خودش میکردم ی شب خیلی گریه کردم خوابم برد تو خواب دیدم ب شهرمون حمله کردن همهجا ویرون بود همه بچه هارو اسیر کردن منو شوهرم دنبال دخترم میگشتیم تا اینکه رسیدیم بجایی ک همه بچه ها توش اسیر بودن دختر منم بینشون بود هر چند ثانیه یکیو میچردن بیرون میکشتن نمیدونستم چطور نجاتش بدم 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

خوابهای بد رو میگن نباید گفت .خواب ایشون بد نیست 

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
چیز بدی نیس از خدا گفتن تایپیک ی خانمی دیدم ک واس نخوندن نمازش عذاب وجدان گرفته میگفت خدا نمیبخشه یا ...

عزیزم منتظریم .جالبه برام بدونم آخه کمتر کسی همچین خوابی میبینه

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
چیز بدی نیس از خدا گفتن تایپیک ی خانمی دیدم ک واس نخوندن نمازش عذاب وجدان گرفته میگفت خدا نمیبخشه یا ...

ببین چقدر خدا دوستت داره که اومده به خوابت.یعنی حواسم بهت هست

هروقت توی زندگیت کم آوردی همین خوابت یادت بیاد و انرژی بگیر

عزیزم میخوای ادامشو بگی؟