2777
2789

خانوما راست میگن کلوموفین و امپولای هرمونی دوقولویی زایی میرن کسی برای نازایی هم بخوره قویش میکنن دوقولو باردار میشه کسی این تجربه رو داشته لطفا بگه لطفااا اگر کسی میشناختید بگید ممنون خیلی دوقولو دوست دارم و برای ناباروری دارو میخورم ممنون

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی باشه سالم باشه،  چرا دنبال دوقلو یی چند وقته دارو  میخوری متفورمین هم میخوری

من خیلی رو بارداری و زایمانام اذیت میشم فوق العاده بد دردم و چسبندگی دارم خطرناکه  ویار وحشتناک اضافه وزن بی حالی گفتم با یه بارداری زجر کشیدن دوتا بچه بیارم اگر خدا بده هرچند سخته و میدونم اذیت میشم بله میخورم

هرچی باشه سالم باشه،  چرا دنبال دوقلو یی چند وقته دارو  میخوری متفورمین هم میخوری

سه ماهه متفورمین ولی کلوموفین زیاد نیس

عزیزم چندتا بچه داری؟میخوای اینسری دوقلو هم باشه .... خوشم اومد یکی مثل خودم دیدم عاشق خانواده ی شل ...

منم هستم😁

من دوست دارم مثل مرغ جوجه داره منم بچه داشته باشم 

ولی یکی دارم ۱۰سالشه دوساله اقدامم واسه دومی نمیشه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
عزیزم چندتا بچه داری؟میخوای اینسری دوقلو هم باشه .... خوشم اومد یکی مثل خودم دیدم عاشق خانواده ی شل ...

یدونه دارم ارع عاشق دوقولوم

منم هستم😁 من دوست دارم مثل مرغ جوجه داره منم بچه داشته باشم  ولی یکی دارم ۱۰سالشه دوساله اقد ...

عزیزم برو دکتر  خودتو‌ چک کن من ژنم ندارم متاسفانه

عزیزم برو دکتر  خودتو‌ چک کن من ژنم ندارم متاسفانه

عزیزم یعنی چی  ژنت  نداره ؟

منظورت دوقلو هست؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
منم یه دونه دارم یک گل دختر .....۵سالو تازه تموم کرده ای وی اف ی بودم بعدش دوتا بسته گذاشتم منفی شد ...

اها عزیزم دوقولو بکار یا سه قولو چون سع تاش نمیمونه اکثرا و بمونه میگم ریجکت میکنن تو دیگه میتونی بدون داشتن ژن دوقولو داشته باشی منم تنبلی و چسندگی دارم و تخمدانم تحریک نمیشه با داروها 

منم یه دونه دارم یک گل دختر .....۵سالو تازه تموم کرده ای وی اف ی بودم بعدش دوتا بسته گذاشتم منفی شد ...

خب طبیعی  اقدام کن شاید گرفت