2777
2789
عنوان

خانومایی ک برای ناباروی دارو خوردن کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
اره ژن دوقولویی تا فامیل نداریم

من مادر بزرگ مادرم و دختر خالم  دوقلو داشتن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اها عزیزم دوقولو بکار یا سه قولو چون سع تاش نمیمونه اکثرا و بمونه میگم ریجکت میکنن تو دیگه میتونی بد ...

اخه دردم اینه تو خانوادمون دوقلوزایی داریم اونوقت منم که برای اولی ۹سال ناباروری داشتم برای دومی هم ۳سال و نیمه ....دوقلونخواستم یه دونه یه دونه بده پشت سر هم   

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دردم اینه تو خانوادمون دوقلوزایی داریم اونوقت منم که برای اولی ۹سال ناباروری داشتم برای دومی هم ...

اها عزیزم تو ک میری برای کاشت هزینه میکنی اگر پسر داری دوتا دوتا دختر بیار اگر دوتا دختر داری دوتا پسر دوقولو بکار و بیار خودتو راحت کن با یه بارداری و اذیتی دوتا داری دیگع اگر یه پسر یع دختر داری یع پسر یه دختر بکار

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
اها عزیزم تو ک میری برای کاشت هزینه میکنی اگر پسر داری دوتا دوتا دختر بیار اگر دوتا دختر داری دوتا پ ...

به زبون آسونه....منی که ۴بار انتقال دادم و ۱۱تا جنین داشتم فقط یه بارداری و خدارو صد هزار مرتبه شکر یه دختر سالم دارم .....البته ۴بار هم ای یو ای کردم .....صد در صد نیست که حتماباردار بشی ...هر چی بود خدا یکی دوتا دیگه بهم بده   

❤️
سه ماهه متفورمین ولی کلوموفین زیاد نیس

آب فراوان، بخور، 

ورزش حتما بکن

آجیل و بسته حتما بخور

روزی یه فنجان دمنوش میخک استفاده کنید، لانه گزینی تخمک رو راحت تر میکنه، در موردش سرچ کنید اگه مشکی براتون نداشت استفاده کنید، منم برا حاملگی م استفاده کردم 

گوشت مرغ هم کمتر بخورید، خرما و انجیرهم خوبه، شنیدم سیر برای دوقلو آوردن خوبه 

آب فراوان، بخور،  ورزش حتما بکن آجیل و بسته حتما بخور روزی یه فنجان دمنوش میخک استفاده کنید، ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭