2777
2789

اومدم خونشون میگم منو زده بابام پا شده میگه نه تو حتما مقصر بودی منم لهش میخواستم بگم بزندت تو باید کتک بخوری بعد پا شد منو بزنه مامانم جلوشو گرفت 

منم هر انچه ک نمیدونستن از دومادشون رو بهشون گفتم 

بهشون گفتم این پشت سر شما شما رو سلاخی میکنه علت ابنکه ما دعوامون شد ابن بود ک از شما دفاع کردم اون میگفت بابات بی عرضس چرا بابات پا شد با ما میاد مسافرت من نمبخام با اونا باشم بعد ناراحت شدن 

بعضی وفتا میگم حقشونه ک همچین داماد لاشی ای نصیبشون شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پدر و شوهر عهد حجری داری مگه قدیمه که دست بزن عادی باشه 

الان همه میدونن که این کارا چقدرررر زشت و وقیحه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
فردا با شوهرت آشتی میکنی از حرفایی که پشت سرش زدی پشیمون میشی چون دل پدرومادرت رو از دامادشون سیاه ک ...

دلم نمیخاد اشتی کنم من نمیییخاممم ابن زندگیو من پولی ندارم برا خودم خونه اجاره کنم بابام و مامانم رام نمیدن همش منو مقصر مبدونن

کار خوبی کردی بزار ادم مقابلشون رو خوب بشناسن

چه کار خوبی کرده؟،طلاق که نمیخواد بگیره،فردا با شوهرش آشتی میکنه میرن تو بغل هم، ولی همیشه این استرس را داره که باباش یه روز به روی شوهرش بیاره،بلد نیستین راهنمایی الکی نکنین لطفا

چه کار خوبی کرده؟،طلاق که نمیخواد بگیره،فردا با شوهرش آشتی میکنه میرن تو بغل هم، ولی همیشه این استرس ...

اتفاقا بهترین کار انجام داده پدرش به خاطر مردی دست روش بلند کرده که پشت سرشون هیچ احترامی بهشون نمیزاره